GENEL Haber Girişi : 16 Ocak 2020 13:22

FIRIN-Cİ’dan açıklama

FIRIN-Cİ’dan açıklama
Köfteye sakatat kattığı için Tarım ve Orman Bakanlığınca yayınlanan tağşiş listesinde yer alan FIRIN-Cİ yazılı bir açıklama yaptı.
‘Vicdan ve Hak’ Metninde FIRIN-Cİ olarak kuruldukları günden bu yana misafirlerine en iyisini sunmak için çalıştıklarının altı çizilerek, “Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, ‘Yalnızca Köftemizde’ sakatat olarak bahsedilen ‘Diyarbakır Ciğeri’ geçtiği bilgisi verilmiştir. Bu durum yalnızca bir şubemizde gerçekleşmiştir.
 
“TEK NEDEN KÖFTENİN VE CİĞERİN AYNI TEZGAHTA HAZIRLANMASI”
 
Bu durumun tek nedeni köftenin ve ciğerin aynı tezgahda hazırlanması ve birbirleriyle eser miktarda karışmış olmasıdır. Tabii ki bu iki ürünümüzün aynı tezgahta hazırlanması bir hatadır ve hızlıca ortadan kaldırılmıştır. Bütün ürünler farklı tezgahlarda hazırlanmaya başlanmıştır.




 
“DERİN ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ”
 
Böyle bir durumun yaşanmasından dolayı derin üzüntü içindeyiz. Tüm müşterilerimizden özür diliyor ve böyle bir hatanın tekrarlanmaması için söz veriyoruz. Bununla birlikte Tarım ve Orman Bakanlığının diğer şubelerimizde yaptığı denetimlerde böyle bir durumla karşılaşılmamıştır. Mutfağımızı görmek isteyen tüm misafirlerimiz gün içerisinde gelerek yemeklerin yapım aşamasını ve yemeklerde kullandığımız tüm malzemelerini görebilirler” denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.