GENEL Haber Girişi : 15 Kasım 2019 00:13

FUARIN GÖZDESİ HANCI RESTAURANT, 2021 HEDEFİNE KİLİTLENDİ

FUARIN GÖZDESİ HANCI RESTAURANT, 2021 HEDEFİNE KİLİTLENDİ
D.BAKIR- Diyarbakır’ın yemek sektöründe en köklü ailelerinden birine mensup olan Şeyhmus Doğan’ın işlettiği Hancı Restaurant, bu yıl ikincisi organize edilen Gurme Diyarbakır Yöresel Lezzetler Fuarı’nın, en çok ilgi duyulan ve ziyaret edilen standlarından
Diyarbakır ile birlikte 45 farklı marka firmanın birbirinden güzel lezzetleri sergilendiği fuarın adeta yıldızı olan Hancı Restaurant işletmecisi Şeyhmus Doğan, hedeflerinin Diyarbakır 2021 olduğunu belirterek, kentin bütün bileşenlerinin bu hedef doğrultusunda kenetlenmesi gerektiğini belirtti.



75 Yol Dünya Kavşağı total petrol yanı, Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan Hancı Et Aile Lokantası ve Yeni Hal Kavşağında bulunan Doğan Sofra Salonu işletmecisi, sektörün tecrübeli ismi Şeyhmus Doğan, düzenlenen fuar ve Diyarbakır 2021 vizyonuna ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.



DİYARBAKIR İÇİN, 2021 MİHENK TAŞI OLMALI

‘Yaklaşık 55 yıldır restaurant sektöründeyiz. Baba mesleği olan bu camiada, onlardan aldığımız hizmet bayrağını, en iyi şekilde temsil edebilmek için var gücümüzle gayret gösteriyoruz.
Bugüne kadar, hep daha iyiyi ve güzeli sunmaya çalıştık, gelecekte de, bu hedeflerimiz doğrultusunda elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz inşallah.



Hancı Et Lokantası olarak, A’dan Z’ye zengin mutfak kültürümüzü, sektörünün deneyimli kadrosu eşliğinde, misafirlerimize takdim ediyoruz.
‘Herkese ve her keseye’ uygun fiyat anlayışımızla, kaliteli ve lezzetli ürünlerimizi, olabildiğince az bir kâr marjıyla, kadirşinas Diyarbakır halkımızın beğenisine sunuyoruz.



Kaburga tava, gerdan tava, güveç, mumbar, dolma, tandır, bulgurlu kaz, boru kebap, sarhoş kebabı, düzol kebap, pestil tatlısı menülerimizden bazıları.
Hancı'ya özel, belluh sumak şerbeti, reyhan şerbeti, kış kabak meftunesi, içli köfte, haşlama, fırında ördek, ızgaralar, kebaplar, kuşbaşı ciğer çeşitlerimiz, oldukça beğeniyle yeniyor.



Yaklaşık 800 kişi ağırlayacak kapasitede salonumuzla, sivil toplum kuruluşları, Oda, Borsa ve SİAD’ların özel toplantıları ile dileyen vatandaşlarımızın özel günlerinde hizmet sunuyoruz.
Yılların markası Hancı Et Aile lokantamız ve Yeni Hal Kavşağında bulunan Doğan Sofra Salonumuzda, büyüklerimizden bize miras kalan geleneksel yemek çeşitlerimizle, misafirlerimize adeta lezzet yolculuğu yaptırıyoruz.



Maharetli ellerin hazırladığı yöresel tatlarımız, son derece hijyenik bir ortamda, güler yüzlü personelimiz tarafından servis yapılıyor. Modern dizaynımızla, nezih bir ortamda, misafirlerimizi ailece ağırlayabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Çocuklar oyun alanımızda oynarken, misafirlerimiz adeta lezzet yolculuğu yapıyor.



Şükürler olsun, Bölgemizin yanı sıra, ülkemizin çok farklı İllerinden uzun senelerden beri gelen müşterilerimiz var. Hem geleneksel konuk severliğimiz, hem de zengin çeşit ve lezzetli menümüze hayran kalıyorlar.



Ayrıca, telefonla bizi arayıp, sipariş veren müşterilerimize, özel muhafazalı kutularımızla, siparişlerini uçakla gönderiyoruz. Akabinde teşekkür telefonları alıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve arayan müşteri portföyümüz var.



‘Benim Şehrim Diyarbekir’ düsturuyla, geldiğimiz nokta, bizler açısından gurur verici. Marka olmak ve hele Marka olarak kalabilmek için, gerçekten uzun seneler, sürekli üzerine katarak, kendini geliştirip, Azimle gayret göstermek gerekiyor.



Geçmişten geleceğe bu hizmet yolculuğumuzda, olabildiğince en güzeli ve en özeli sunmaya çalıştık. 55 yıllık hizmet hayatımız var. Bu süre zarfında, devlet büyüklerimizden, sanat, siyaset, kültür, tıp ve spor camiasından bir çok ismi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.




Ayrıca, ülkemiz genelinde tanınan ünlü aşçılar ve meslektaşlarımız da bizleri ziyaret ederek, nefis menümüzden tattılar. Defalarca kez gastronomi yazarları ve gurmeleri ağırladık.



Cenabı Allah’ıma; şükürler olsun ki, yüzümüzün akıyla bugünlere geldik.
Gurme Diyarbakır Yöresel Lezzetler Fuarı’nda da yine, dünyaca ünlü konukları ağırladık. Fuarın en çok ziyaret edilen standlarından biri olduk.



Standımız adeta insan seline uğradı. Kuşku yok ki, bu sadece bizler için değil, kentimiz için de gurur kaynağıdır. Fuarda, kentimizin tanıtımına katkı amacıyla sunduğumuz dolma, kibe bumbar ve Siirt büryanı da, ziyaretlerimiz tarafından çok beğenildi.




Zaten çok zengin olan mutfak kültürümüzü, böylesi dünya çapında bir organizasyonda başarıyla temsil etmek, bizim için gurur verici bir durum. Yeni Hal Kavşağında bulunan Doğan Sofra Salonumuz da, uzun yıllardır, kentimiz insanına, geleneksel misafirperverliğimizin en güzel örneklerini, enfes menümüz eşliğinde sunuyor.



‘Ne yaparsan yap, Aşk ile yap’ şiarıyla, çıktığımız bu yolculukta, bugünlere gelebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ailemiz gibi gördüğümüz çalışanlarımızla, yaptığımız işe sevgimizi de katarak, ikram ediyoruz’.



KENTİMİZİN BÜTÜN BİLEŞENLERİ 2021 HEDEFİ İÇİN ÇALIŞMALI

Geleceğe yönelik hedefleriyle ilgili de bilgiler veren Şeyhmus Doğan, şunları söyledi:

‘Amacımız, Peygamberler, Evliyalar ve Sahabeler kenti, Şehr-i Diyarbekir’in vizyonuna katkı sağlayarak, kentimizi 2021’e en iyi şekilde hazırlamak olmalıdır. Hem İlimiz ekonomisine katma değer katmak, hem de istihdama katkı sunmak, hepimizin boynunun borcudur. Hepimiz bu Mukaddes kent için yüreğimizi ortaya koymalı ve elimizin taşın altına koyabilmeliyiz.



Bağrında sayısız manevi ve kültürel yapıları barındıran Diyarbakır İlimizi, ulusal ve uluslar arası camiada en iyi şekilde tanıtarak, yerli ve yabancı turizm pastasından hak ettiğimiz payı alabilmek için, hepimize çok önemli görevler düşüyor. Misyonu olan kentimizin vizyonuna katkı sağlamak, insanlarımıza yeni ufuklar açmak için, hepimiz elimizden gelen bütün çabayı göstermeliyiz’.






ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.