GENEL Haber Girişi : 19 Mart 2022 15:46

FUARIN İLGİ ODAĞI, DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR STANDI

FUARIN İLGİ ODAĞI, DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR STANDI
D.BAKIR/ Diyarbakır’da yapılan ‘13. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’, bir hayli ilgi görmeye devam ediyor.

15-19 Mart 2022 tarihleri arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan fuara, yerli ve yabancı birçok firma ve kuruluş katılırken, oldukça kalabalık bir kitlenin de fuarı ziyaret ettiği gözlemleniyor.



DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR DİYARBAKIR İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ STANDI, EN ÇOK İLGİ GÖREN STAND OLDU

 ‘Tarım ve Hayvancılık sektörünün en büyük buluşması olarak değerlendiren ‘13. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’, oldukça yoğun bir katılım ve ilgiye sahne oluyor.


Doğa Koruma ve Milli Parklar Diyarbakır İl Şube Müdürlüğü olarak, tarım fuarındaki standımızı kurarak, bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz çalışmalar hakkında, ziyaretçilere ve katılımcılara bilgiler aktarıyoruz.



Standımıza gelen tarım sektörünün temsilcileri ve muhtelif meslek gruplarına mensup vatandaşlarımıza, doğayı ve yaban hayvanlarını korumanın önemini, yaralı halde doğada bulunan yaban hayvanlarının rehabilitasyon süreçlerini, sokak hayvanları konusunda yapılan çalışmalarımızı ve doğa eğitimleri ile Şube Müdürlüğümüzün diğer faaliyet alanlarındaki çalışmalarımız hakkında kısa bilgilendirmeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz.



15-19 Mart 2022 tarihleri arasında ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecek olan Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarında, Diyarbakır İl Şube Müdürlüğümüz tarafından açılan standa gelen vatandaşlarımıza, kurumumuzun görevleri, faaliyetleri, Diyarbakır İlimize has bitki ve hayvan türleri ve biyolojik çeşitliliğin korunması konularında bilgiler veriyoruz.



Ayrıca, gelen bütün misafirlerimize sunumlarımızın yanı sıra, çeşitli hediyeler ve broşürler takdim ediyoruz. Standımıza gösterilen ilgi, bizleri bir hayli memnun etti.

Bölge Müdürümüz Sayın Ahmet Çörtük de, Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarına iştirak ederek, Diyarbakır İl Şube Müdürlüğümüzce kurulan tanıtım standımızı ziyaret etti ve bir dizi incelemelerde bulundu’.

 HABER: YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.