GENEL Haber Girişi : 26 Mart 2020 22:59

GELECEK PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA EMRE TAŞKIRAN GETİRİLDİ

GELECEK PARTİSİ DİYARBAKIR İL BAŞKAN YARDIMCILIĞINA EMRE TAŞKIRAN GETİRİLDİ
Gelecek Partinin (GP) Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığına İş adamı Emre Taşkıran getirildi. Aslen Diyarbakır’ın Silvan İlçesi doğumlu olan, Emre Taşkıran, Diyarbakır ve Ankara’da yatırımları olan genç bir iş adamı. Silvan’ın tanınmış ailelerinden olan Taş
Açıklamalarda bulunan Gelecek Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Emre Taşıran, şunları söyledi: ‘Öncelikle bana bu görevi tevdi eden başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, bütün Genel Merkez Yöneticilerime, Diyarbakır İl Başkanımız Aydın Altaç ve tüm İl yönetimimize teşekkür ederim.


Bilindiği gibi, ülkemiz oldukça zor bir süreçten geçiyor. Ekonomik sıkıntılar, işsizler ordusuna her geçen gün yeni yığınların eklenmesi ve dünya genelinde etkili olan koronavirüs (KOVİD-19) bulaşıcı hastalık riski nedeniyle, sıkıntılı ve meşakkatli bir dönem yaşıyoruz. Temennimiz odur ki, tüm dünya ülkelerinde etkili olan koronavirüs tehlikesini en az hasarla atlatacağız. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun, hepsi birbirinden değerli ve tecrübeli ekibiyle beraber temellerini attığı hareketimiz, özgürlükçü, demokrat, evrensel ve kadim değerlerimizden güç alan bir siyasal vizyon ile, ülkemiz siyasetinde belirleyici unsur olacaktır.



Halkımızın bağrından çıkan ve her geçen gün büyüyen bir teveccühle geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyen hareketimiz, temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayırımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Demokrat zihniyet, ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışıyla sorunlarımızın tamamını çözüme kavuşturmak mümkündür.

Senelerdir hizmete susayan Güneydoğu Bölgemiz ve Mukaddes Diyarbakır İlimiz, Gelecek Parti hareketinin iktidarında, hizmetle tanışacak. Bölgemize ve Diyarbakır’a huzur, güven, refah gelecek. Başta genç işsizlerimiz olmak üzere, vatandaşlarımıza aş ve iş olanakları sunulacak. Bu vesileyle, hareketimizin tüm ulusumuza hayırlı olmasını temenni ediyor, Aziz vatanımızın yararına olacak her projeye sonuna kadar destek olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum’. Aynı zamanda Gelecek Parti’nin Genel Merkez Gençlik Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi de olan Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Emre Taşkıran, üniversite mezunu olup, evli ve iki çocuk babasıdır.


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.