Gençler Judo Balkan Şampiyonası’nda ikinci olarak büyük bir başarıya imza atan Özgür Alagöz, değerli antrenörü Osman Gökcül ile birlikte Seçkin Kadro Özel Eğitim Kursu’nu ziyaret etti.
Hem eğitim hem de spor hayatında önemli adımlar atan başarılı sporcu, üniversiteye hazırlık sürecinde tercihini Seçkin Kadro’dan yana kullandı. Kurs yetkilileri, sporcunun akademik başarısını desteklemek ve hedeflerine ulaşması için tüm imkanların sağlanacağını belirtti.
Ziyaret sırasında konuşan Seçkin Kadro Özel Eğitim Kursu Kurucu Müdürü Serhat Yıldırım, genç sporcunun azmi ve disipliniyle birçok öğrenciye örnek olacağını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Balkan ikinciliği gibi önemli bir başarı elde eden öğrencimiz Özgür Alagöz’ü ve değerli antrenörü Osman Gökcül’ü kurumumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Eğitim ve sporda aynı anda ilerleyen öğrencilerimiz için bizler de elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Özgür’ün hem akademik hem de spor hayatında daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz.”
Seçkin Kadro Özel Eğitim Kursu, sadece spor alanında değil, akademik başarıda da adını duyurmaya devam ediyor. Kurum öğrencilerinden birinin TYT Türkiye birincisi olması, verilen eğitimin kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi.
Bu başarı, Seçkin Kadro’nun hem akademik hem de sosyal alanlarda öğrencilerine sağladığı desteğin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koyarken, gençlerin geleceğe daha emin adımlarla hazırlanmasına katkı sağlıyor.