GENEL Haber Girişi : 18 Ocak 2019 01:15

Genç MÜSİAD'a Serkan Malay Başkanlık edecek

Genç MÜSİAD'a Serkan Malay Başkanlık edecek
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Diyarbakır Şubesi 19. Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen kongrede MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanlığı'na Mehmet Bakır Eza getirilirken, Genç MÜSİAD Başkanlığı'na da yıllardır MÜSİAD'ın tüm kademelerinde görev yapan genç işadamı Serkan Malay getirildi. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen MÜSİAD 19. Olağan Genel Kurulu'nda Genç MÜSİAD Başkanlığı'na başarılı genç işadamı Serkan Malay getirildi.  
  


Yıllardır MÜSİAD'ın bir çok kademesinde görev yapan başarılı genç işadamı bu kez de Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanlığı'nda görev alacak. Göreve gelmesinde büyük katkıları olduğunu söylediği MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Bakır Eza'ya teşekkür ettiğini dile getiren genç başkan Serkan Malay, "Öncelikle beni bu göreve layık gerek değerli genel başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendi ve yapılan kongre sonucu Diyarbakır Şube Başkanlığı'na getirilen değerli başkanım MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı İşadamı Mehmet Bakır Eza beyefendiye çok teşekkür ediyorum. 




 Allah'ın izni ile elimden geleni, devletimiz, ülkemiz ve milletimiz için yapmaya çalışacağım. Kapımız her daim dini dili ırkı ne olursa olsun herkese açık olacaktır. Bizler bu göreve sözde değil özde icraatlar gerçekleştirmek için geldik. Makam mevki ler gelip geçicidir bizlerin davası insanlık davasıdır, dostluk davasıdır ve hizmet davasıdır. Halkımızın bir duasını almak benim için en büyük servettir. Diyarbakır'ımıza hizmet benim için onurdur. 
 Bu yolda tüm dava arkadaşlarıma başarılar dilerim" diye konuştu. 
 
 

 

Serkan Malay kimdir? Yıllardır MÜSİAD'ın her kademesinde görev yapan genç işadamı Serkan Malay, merkezi Ankara'ya bağlı doğal gaz ekipmanları üzerine işletme yapan Targaz Enerji Ölçüm Kontrol Dağıtım San. Tic. Ltd. Şti.'de 8 yıldır Güneydoğu Bölge Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüttü. Başarılı genç işadamı Serkan Malay daha sonra SERGAZ Enerji Yapı San. Tic.Ltd. Şti. isimli şirketini oluşturarak şirketinde yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Malay, evli ve lise mezunudur. 
 
 
HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.