GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mart 2024 16:15

Gençlik Derneği, İstişare Toplantısında Mehmet Dilek ile buluştu

Gençlik Derneği, İstişare Toplantısında Mehmet Dilek ile buluştu
Diyarbakır'da gençlerin sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Gençlik Derneği, İstişare Toplantıları kapsamında önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Toplantıya Gençlik Derneği üyeleriyle birlikte AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek de katılarak gençlerle bir araya geldi.


Gençlik Derneği, gençlerin yaşamlarını zenginleştirmek ve onlara yeni bir gelecek oluşturmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği İstişare Toplantılarına devam ediyor. Toplantılar, gençlerin fikir alışverişi yapmalarını, sorunlarını dile getirmelerini ve çözüm önerileri üretmelerini sağlamak için düzenleniyor.


Bu kez düzenlenen İstişare Toplantısı'na konuk olarak AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek katıldı. Dernek üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Dilek, gençlere Sur ilçesinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Gençlerin görüşlerini dinleyen ve onların beklenti ve taleplerini anlayarak çözüm odaklı yaklaşımlarını paylaşan Dilek, gençlerle samimi bir diyalog kurdu.


Toplantıda, gençlerin kent yaşamına katılımlarını artırmak, onların düşüncelerine değer vermek ve geleceğe dair umutlarını güçlendirmek için yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Mehmet Dilek'in, gençlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemesi ve çözüm önerileri sunması, gençler arasında memnuniyetle karşılandı.