GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2018 22:15

“Gençlik enerjisiyle Kayapınar'a hizmete hazırım”

“Gençlik enerjisiyle Kayapınar'a hizmete hazırım”
Diyarbakırlı genç mühendis Ahmet Değer AK Parti’den Kayapınar Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adayı olduğunu açıklayarak resmi müracaatını yaptı. Ahmet Değer, gençlik enerjisiyle Kayapınar'a hizmet etmeye hazır olduğunu söyledi.
Diyarbakırlı genç mühendis Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği mezunu Ahmet Değer, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Kayapınar Belediye Meclis Üyeliği’ne aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı’na giderek aday adaylığı müracaatını yapan Ahmet Değer, gençliğin enerjisini kullanmaya hazır olduğunu belirterek, bilgi ve birikimini Kayapınar için kullanmak adına bu göreve talip olduğunu dile getirdi. 




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasette gençlere önem verdiğine dikkat çeken AK Parti Kayapınar Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Ahmet Değer, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerleyen gençler olarak bize sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Yürüdüğümüz bu kutlu yolda gençliğimizin enerjisini kullanmaya hazırız. Cumhurbaşkanımız kadın ve genç adaylara her zaman önem verdiğini belirtiyor. Gençlere inandığını ve güvendiğini söylüyor. Bizlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda ilerlemek ve onu mahcup etmeden şehrimize hizmet etmeye hazırız” dedi.  




Diyarbakır'ın hizmete susadığını ve bu susuzluğu Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın giderdiğini de sözlerine ekleyen Değer, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla bey  2 yıldan  bu yana çok önemli hizmetler yaparak Diyarbakır'ı adeta hizmetlerle ihya etti. Diyarbakır hizmete susamıştı başkanımız gelir gelmez  tarihi hizmetler yaptı ve halende yapmaya  devam ediyor.  Yolarımız, mahallerimiz çamurdan geçilmiyordu asfaltlar yapıldı, fakir fukaraya  yardımcı olundu, dini, dili, ırkı ne olursa olsun ayırım yapmayarak herkese aynı hizmet yaptı. Değerli başkanımızın kapısını açık tutmuştur.



50 bin den fazla yardım kolisi ihtiyacı olan ailelere dağıtmış ve halen dağıtmayada devam ediyor. Yine aynı zamanda engellilere, yaşlılara, yetim ve öksüz çocuklara ailelerine yardım etmiştir. Taziyelere, ziyaretlerine  bizzat giderek  başsağlığı dilemiştir hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştur. Ailelerin acılarına ortak olmuştur. Başkanımız anlatmakla bitiremediğim hizmetler yapmış ve gece gündüz denmeden halkımıza hizmet etmiştir. Bende bu güzel şehrimiz Diyarbakır ve ilçemiz Kayapınar için elimden geleni yapmaya çalışacağım" diye konuştu.


DİYARBAKIRLI HEMŞERİLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ  

AK Parti Kayapınar Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Değer, “Gönül verdiğimiz AK Parti’nin bir neferi olarak çıktığımız bu yolda hem ilimizdeki siyasi büyüklerimizin hem de Diyarbakırlı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Çıktığımız bu yolda şehrimize yapılan hizmetlere destek olmak; daha güçlü daha güzel bir Diyarbakır ve Kayapınar için fikirlerimizi paylaşmak için Kayapınar Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığı müracaatımızı yaptık. Bu kararımızın hayırlı olmasını temenni ediyor ve Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi. 


Ahmet Değer kimdir? 

1985 yılında Diyarbakır'ın Çınar ilçesi'nde doğan Ahmet Değer Gaziantep Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Geçmiş yıllarda AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı görevini yapan Ahmet Değer evli ve 3 çocuk babasıdır.  
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.