GENEL Haber Girişi : 13 Şubat 2020 23:28

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR
Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, göreve geldiği günden bu yana sergilediği performans ve gerçekleştirdiği projelerle takdir topluyor. Hafta boyunca bir dizi etkinlik ve çalışma düzenleyen Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir
‘İl Müdürlüğümüze bağlı Spor Kompleksimiz 84.293 metrekare büyüklükte olup, bütün gençlerimizi, Gençlik Merkezimize ve Spor tesislerimize bekliyoruz. Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımızı en iyi şekilde sportif etkinliklerle buluşturmak, yeteneklerini keşfedip, olabildiğince geliştirmelerine zemin hazırlamak noktasında, bütün ekibimizle beraber gayret gösteriyoruz.



Bunun yanı sıra, Kayapınar İlçemiz Gençlik Merkezi olarak, Diyarbakır-Batman treninde ve Batman İlimizde düzenlediğimiz “Trende Terapi (Merkezim Trende)” etkinlikleri kapsamında, okul temsilcilerimize ve gençlerimize ‘Trende Motivasyon Etkinlikleri’ yaptık.



TREN ETKİNLİKLERİ, BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Bunun yanı sıra, sabah başlayıp, gün boyunca devam ettirdiğimiz bir dizi çalışmada, birbirinden renkli ve farklı etkinlikler gerçekleştirdik. ‘Tren Etkinlikleri’ kapsamında, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kapsamında, ‘Trende stand up gösterisi, Trende şiir dinletisi, Gençlik Merkezi tanıtımı, Müzik dinletisi, Kitap Okuma, Motivasyon konuşmaları, Dikkat toplayıcı oyunlar’ düzenleyerek, gençlerimizin hem eğlenmelerini, eğlenirken de öğrenmelerini sağladık. Batman’da gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kapsamında ise, Batman Gençlik Merkezimiz’i ziyaret ettik.



Ardından, genç kardeşlerimiz ile beraber öğlen yemeği yedik. Batman’da NCL hastası olan Çınar Ailesine hasta ziyareti gerçekleştirdik. Eğitici ve bir o kadar da Öğretici sportif, kültürel ve sosyal içerikli, çok yönlü çalışmalarımıza, önümüzdeki günlerde, daha geniş bir yelpazede devam edeceğiz. Amacımız, geleceğimizi inşa edecek çocuklarımızı, en iyi şekilde yetiştirerek, hayata donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlayabilmek. Etkinliklerimize katılan ve emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’.
Teşekkür ediyorum



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.