GENEL Haber Girişi : 23 Nisan 2020 23:18

GÖKALP’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

GÖKALP’TAN RAMAZAN AYI MESAJI
MİL SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gökalp, dünya genelinde etkili olan koronavirüs bulaşıcı (KOVİD-19) pandemi nedeniyle,
Uygulamakta olduğumuz bir dizi tedbirlere, riayet etmemiz gerektiğini belirterek, şöyle devam etti: ‘Mübarek Ramazan Ayı, yardımlaşma, dayanışma, sabır ve bereket ayıdır. Her şeyden önce bu mübarek ayın hürmetine, Cenabı Rabbim’den ülkemize ve İslam Âlemi’ne ve tüm dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyorum. 

Kuşku yok ki, insanlık tarihi boyunca en zorlu süreci yaşamaktayız. Bu süreçte, temizlik, dezenfekte, sosyal mesafe ve temas gibi hayati konulara özen gösterelim. Yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın tedavi gördüğü bu zorlu dönemeçte, tüm insanlık aleminin yaşadığı sıkıntıların bir an önce sona ermesi, Cenabı Allah’tan en büyük niyazımızdır.

Milletimiz ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu mukaddes günlerin, ülkemize ve tüm dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.