GENEL Haber Girişi : 25 Ocak 2020 21:45

GÜÇSİYAD: HAYATINI KAYDENLERE, YÜCE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

GÜÇSİYAD: HAYATINI KAYDENLERE, YÜCE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ
D.BAKIR- Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, dün akşam yaşanan ve Diyarbakır İlimizin yanı sıra, oldukça geniş bir coğrafyada hissedilen deprem ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
GÜÇSİYAD Güneydoğu Bölge Başkanı Mervettin Tosunlu, yaptığı açıklamada, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Elazığ Sivrice merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, depremde enkaz altından çıkarılan kardeşlerimize ve tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Elazığ merkezli 6.8'lik deprem sonrasında, Elazığ ve Malatya'da 22 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. 43 yurttaşımız da, depremden sağ olarak enkaz altından çıkarılmıştır. Allah’ın izniyle, bu felaketin de üstesinden gelecek ve yaralarımızı saracağız. Bu duygu ve düşüncelerle, GÜÇSİYAD olarak Diyarbakır İlimiz ve ülkemiz genelinde hissedilen deprem dolayısıyla, bütün halkımıza, bir kez daha en kalbi duygularımızla geçmiş olsun dileklerimizi ifade eder, hayatını kaybedenlere Cenabı Allah’tan, rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.