GENEL Haber Girişi : 02 Ocak 2020 22:14

GÜÇSİYAD İL BAŞKANI TOSUNLU,AK PARTİ GENEL MERKEZİNE DAVET EDİLDİ

GÜÇSİYAD İL BAŞKANI TOSUNLU,AK PARTİ GENEL MERKEZİNE DAVET EDİLDİ
Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) İl Başkanı Mervettin Tosunlu’nun, geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Genel Merkezi’ne davet edildiği belirtildi.
Alınan bilgilere göre, GÜÇSİYAD İl Başkanı Tosunlu’nun, adının, bir süreden beridir Ak parti Diyarbakır İl Başkanlığı için geçtiği ve bu doğrultuda yüz yüze görüşmek amacıyla Ak parti Genel Merkez’ine davet edildiği belirtildi. 
BAŞARILI PERFORMANSI, ANKARA’NIN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ
 Ak parti il ve ilçe başkanlıklarının kongre süreci devam ederken, ülkemiz genelinde bazı İl ve İlçe Başkanlarının değişeceği iddiaları, bir süreden beri siyaset kulislerinde yüksek sesle dile getiriliyor. GÜÇSİYAD İl Başkanlığı görevine getirildiği günden bu yana, son derece başarılı bir performans sergileyen, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber bir çok resmi ve özel kurum ve kuruluşların yetkililerini ziyaret ederek, görüş alış verişlerinde bulunan Mervettin Tosunlu,



Bölgemizin kanayan yaralarından biri olan bir çok kan davasının sonuçlandırılmasında da etkin bir rol oynamıştı. Beraberinde İlimizin tanınan ve saygın kanaat önderleriyle beraber, pek çok husumetin kan davasına dönüşmeden barışla sonuçlandırılmasında da son derece gayretli çabaları olan Tosunlu, bunun yanı sıra, hayır hasenat yapan, sosyal yardım içerikli çalışmalara destek olan birisi. 


ÇOCUKLARA UNUTAMAYACAKLARI BİR GÜN YAŞATMIŞTI
 Kısa Adı GÜÇSİYAD olan Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği Diyarbakır İl Başkanı Mervettin Tosunlu, bugüne kadar pek çok defalar, ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlarda bulunarak, kamuoyunun takdirini kazanmıştı. Merkezi İstanbul’da bulunan ve Genel Başkanlığını Turgay Erence’nin yaptığı Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Diyarbakır İl Başkanlığı görevini başarıyla sürdüren Mervettin Tosunlu’nun bu çalışmalarının, Ak parti Genel Merkezi’nin de dikkatini çektiğini belirten bazı vatandaşlar ise, görüşlerini şöyle dile getirdiler: 


YIPRANMAMIŞ BİR İSİM OLARAK BAŞARILI HİZMETLER SUNABİLİR 
‘Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarıyla son derece müspet ilişkiler kuran, Diyarbakır’ın sorunları ve bu sorunların çözüm yolları üzerine istişarelerde bulunan Mervettin Tosunlu’nun adının, Ak parti Diyarbakır İl Başkanlığı için geçmesi gayet normal bir durum. Kurduğu ekibiyle beraber, Diyarbakır nezdinde çok başarılı çalışmalara imza attılar. Resmi kurum ve kuruluşlar, STK’lar, Oda ve Borsa Birlikleri ve Esnaf Birliklerini İl Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber ziyaret ederek, faydalı istişarelerde bulunuyorlar.



İnsanlarımızın sorunlarıyla hemhal olup, kamu yararına olacak projelere, destek olmaları takdire şayan bir durum. Ayrıca, yıpranmamış ve adları herhangi bir şaibeyle anılmayan insanların, siyaset kurumu tarafından değerlendirilmesi çok yararlı olur. Hak, Hukuk, Adalet anlayışı ile görev yapacak, kentimizin geleceğine katkılar sağlayacak, İlimizi 2021 vizyonuna hazırlama noktasında gayretler sarf edecek, liyakatli insanların mutlaka değerlendirilmesi gerekir’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.