GENEL Haber Girişi : 23 Haziran 2019 01:38

GÜLER AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ

GÜLER AİLESİNİN EN MUTLU GÜNÜ
Diyarbakır’ın tanınmış ailelerinden Güler Ailesi, dün akşam en güzel günlerinden birini yaşadı. ARNE Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Felat Güler ve eşi Bahar Güler’in dünya tatlısı çocukları Arjin ve Arin, adeta dillere destan bir sünnet töre
PLAZA OTEL, TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI 

 Büyükşehir Belediyesi yanı, Merkez Yenişehir İlçesinde bulunan Plaza Otelinde yapılan düğün töreni, Diyarbakır’ın tanınmış simalarını buluşturdu.



Muhtelif siyasi partilere mensup yetkililer, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) başkan ve yöneticileri, Esnaf ve Sanatkârlar Birliklerine mensup idareciler, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

 
END organizasyon tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülerek organize edilen sünnet düğününe katılan davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik ve eğlenceye adeta doydular.  



GÜLER AİLESİ, ÖRNEK BİR EV SAHİPLİĞİ SERGİLEDİ 

 Plaza Otel Havuzbaşında yapılan sünnet töreninde konuklara, çiğköfte, meyve, çerez ve meşrubat ikramları yapıldı. 10 yaşındaki Arin ve 11 yaşındaki Arjin’in muhteşem sünnet törenine oldukça kalabalık bir davetli kitlesi de tanıklık etti. Plaza otelin 480 kişilik kapasiteli havuz başında yapılan sünnet düğününde, tam 440 kişi ağırlandı.

 

Konuklara ikram edilen sünnet şekerleri de, geceye ayrı bir anlam kattı. Güler yüzlü ve tecrübeli personelleriyle, hijyeni hep ön planda tutan Plaza Otelin, profesyonel hizmet anlayışı, sünnet düğününde kendisini hissettirirken, geceye katılan davetliler de, otel yönetimi ve personeline tam not verdiler.

 
Servis ve sunulan ürünlerin kaliteli olması, kurumsal yapısını zirveye çıkaran Plaza Otel’in, İlimizin en saygın otellerinden birisi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

  
Çelenklerin yoğunluğu, adeta ortamı çiçek bahçesine çevirirken, Arin ve Arjin’in sahnede oynama anları ise görülmeye değerdi. Dolar yağmuruna tutulan iki kardeşin oyunları büyük beğeni toplarken, davetliler de bu mutlu ana eşlik ettiler.

 
Palyaçolar, davetlilerin çocuklarını eğlendirirken, yerel sanatçılarımızdan Yasin Izgar’ın güzel sesiyle seslendirdiği birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılar da, büyük beğeni topladı.

 
Misafirleri coşturan Yasin Izgar’ın şarkılarına, zaman zaman konuklar da eşlik ettiler. Mini folklor ekibi de, sergiledikleri başarılı performansla, davetliler tarafından ayakta alkışlandılar. 



MERVETTİN TOSUNLU: HARİKA BİR DUYGU 

Arin ve Arjin’in kirveliğini yapan, Gerzi aşireti lideri, Diyarbakır’ın tanınmış simalarından, İş adamı ,kanaat önderi Mervettin Tosunlu ise, böylesi bir gecede, çok sevdiği ve saygı duyduğu Güler Ailesi ile kirve olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Kısa bir konuşma yapan Mervettin Tosunlu, ‘Değerli akrabamız Felat Güler’in dünya tatlısı oğullarının kirvesi olmak, beni ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. 



Değerli yeğenlerim Arin ve Arjin’e, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Bugün burada, Yüce Dinimiz’in bir vecibesini gerçekleştirmek amacıyla toplanmış olmak, beni ve bütün konuklarımızı, ayrıca mutlu etti. Allah’ın; izniyle, bu iki evladımızın mürüvvetlerine de yine hep beraber tanık oluruz. Cenab-ı Allah’tan bu iki evladımıza ve bütün çocuklarımıza, bir ömür boyu can sağlığı ve mutluluklar niyaz ediyorum’.  



Çocukların babası Felat Güler ve Annesi Bahar Güler, tam bir örnek ev sahipliği sergiledikleri sünnet düğününde, bütün konuklarını kapıda karşılayarak, masalarına kadar eşlik ettiler. Gece boyunca bütün masaları gezip, herkesle ilgilenen Felat ve Bahar Güler çifti, program sonrası, yine bütün konuklarını kapıya kadar ağırladılar.


 Muhteşem geçen gece sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan ARNE Özel Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Felat Güler, ‘Biricik yavrularımız Arin ve Arjin’in sünnet düğününe katılarak, bu mutlu günümüze tanıklık eden bütün misafirlerimize, tüm dost, arkadaş ve akrabalarımıza,

 en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. Ayrıca kirvemiz olan Gerzi aşireti lideri, kanaat önderi iş adamı Hacı Mervettin Tosunlu bey ve beraberindekiler ile, davetlilerimize kusursuz hizmetler sunan Plaza Oteli yönetimi ve bütün personellerine, teşekkür ederiz. Rabbim; böylesi mutlulukları, bütün anne ve babalar nasip etsin’. 

ÖZEL HABER :YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.