GENEL Haber Girişi : 10 Kasım 2018 03:12

Hatipoğlu adaylık başvurusunda bulundu

Hatipoğlu adaylık başvurusunda bulundu
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nin köklü ailelerinden biri olan Hatipoğlu ailesinin ferdi ve Refah Partisi eski Milletvekili Yakup Hatipoğlu'nun yeğeni Faysal Hatipoğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için ilçe belediye başkan aday adaylığı başvurusunda
 Parti örgütünde düzenlenen törende başvuru belgelerini İlçe Başkanına teslim eden Faysal Hatipoğlu'na dostları, vatandaşlar bir grup partili destek verirken, adaylık başvurusu öncesi Hatipoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sağlık Daire Başkanlığı görevinden istifa etti. Hani'ye hizmet etmek adına bu göreve talip olduğunu dile getiren Hatipoğlu, "Yerel seçim takvimi belirlendi. Hepimizin tek amacı Hani'yi tekrar sosyal belediyecilikle buluşturmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak.  
 
 
Bende bu amaçla başvurumu yaptım. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Hani'ye hizmet etmenin kendisi için onur ve gurur olduğunu da sözlerine ekleyen Hatipoğlu, "Önceki belediye başkanlarımıza ve mevcut belediye başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Sosyal demokrat anlayışın güçlü olduğu ilçemizde başka aday adayları da olacaktır. Tüm aday adaylarının Hani için mücadele edeceği inancındayım. Ben hem halkımın, hem ailemin ve Allah'ın izniyle bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum.  
 


 
Ailemin, eş ve dostlarımın benim yanımda olması beni daha çok güçlendiriyor. Halkımıza hizmet etmek benim için gurur ve onurdur. Ben yıllardır hem siyaset, hem iş dünyasında yer aldım. Belediye Başkanlığı görevini de layıkıyla yerine getireceğim inancındayım. Beni destekleyen, öncelikle halkımıza ve ailem, ile eş ve dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.