GENEL Haber Girişi : 22 Ekim 2018 23:41

Hatipoğlu'ndan adaylık açıklaması

Hatipoğlu'ndan adaylık açıklaması
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nin köklü ailelerinden biri olan Hatipoğlu ailesinin ferdi ve Refah Partisi eski Milletvekili Yakup Hatipoğlu'nun yeğeni Faysal Hatipoğlu, yerel seçimler öncesi Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde Belediye Başkan aday adaylığını açıkla
Diyarbakır'da yaptığı bir çok projeler ile vatandaşların yakından tanıdığı Faysal Hatipoğlu, memleketi olan Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nden belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Halk tarafından sevilen ve saygıyla karşılanan Faysal Hatipoğlu, ayrıca insanlara insanca davranan ve hayvan sevgisi dolu olan ve gizli yardımsever biri olarak tanınıyor. 




Ailesinin ve dostlarının telkiniyle aday olduğunu belirten Hatipoğlu, "Ben Hani İlçeme hizmet etmek adına bu göreve talip oldum. Aday adaylığı konusunda ailem ve dostlarım da destekte bulundular. Diyarbakır'da yıllardır yürüttüğüm görevlerden edindiğim tecrübeler ile Hani ilçemize layıkıyla hizmet edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutsal görev bana layık görülürse canla başla ilçem için hizmet edeceğim. Aile olarak ta siyasete yakın bir aileyiz, ilçemizde binlerce eşimiz, akrabamız, dostumuz ve sevenlerimiz var. Kendilerine desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum" dedi. 




Faysal Hatipoğlu kimdir? 

1968 Hani Doğumluyum ilkokul ortaokul ve liseyi Hanide okudum 1994 sağlık ön lisans 1999 da AÜ işletme fakültesini bitirdi. 2000 yılına kadar İl Sağlık Müdürlüğü'nde çevre sağlığı teknisyeni olarak görev yaptı. 2000 yılında Tropikal Eğitim Araştırma Merkezi'nde kurucu müdürlük, 2004 2013 yılında Sıtma savaş Başkanlığı 2014 yılında Halk sağlığı şube müdürlüğü 2014 2015 yılında Özel Sağlık hizmetleri şube müdürlüğü yaptı. 2016 yılında Büyükşehir Belediyesi ne Sağlık Dairesi Başkanlığına atandı.

Atandığı bu görevde 200 köyün mezarlığının yapılması, Yeniköy'de yeni mezarlık yapılması Yeniköy mezarlığının geniş tadilatının yapılması işlerini yaptı. THY ile cenazelerin taşınma anlaşması, Hayvan barınağına gıda sağlanması için askeri birliklerle gıda anlaşması yapılması. Yeni Hayvan barınağının projesinin yapılması ve kabulu. Gıda denetimlerinde teknolojik araçların kullanılması hizmetlerinin yapılması. Sağlık merkezinin laboratuvarının oluşturulup hizmeti sunulması işlerinin yapılmasını sağladı taziye evlerinin yeniden dizayın edilmesi işlerini yaptı. 
  
 
ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.