GÜNDEM Haber Girişi : 04 Nisan 2024 20:57

Hikmet Kaplan’dan Diyarbakır Halkına Teşekkür Mesajı

Hikmet Kaplan’dan Diyarbakır Halkına Teşekkür Mesajı
31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Hikmet Kaplan, seçim sonuçlarının ülkeye ve Diyarbakır’a hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, hemşehrilerine teşekkür etti.

Kaplan, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde kendilerine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti. Ayrıca, desteklerini esirgemeyen eş, dost ve akrabalarına da şükranlarını sundu. Bu süreçte kendilerine inanıp destek veren tüm Diyarbakırlılara minnettar olduklarını belirtti.


Seçim kampanyası boyunca Diyarbakırlıların kendilerine olan güvenine vurgu yapan Kaplan, çıktıkları yolda Diyarbakırlıların desteğini arkalarında hissetmenin kendilerine güç verdiğini dile getirdi. Hikmet Kaplan, halkın kendilerine gösterdiği teveccühün karşılığında ellerinden geleni yapacaklarını, halkın haklarını en iyi şekilde savunacaklarını ifade etti.
Açıklamasında, "Var ise hakkımız sizlere helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin." diyerek samimi bir dil kullanan Kaplan,

 

Diyarbakır halkına yönelik samimi bir teşekkür mesajı iletti ve halkın desteğini almış olmanın sorumluluğunu taşıdıklarını belirtti. Bu seçim sürecinde verilen desteklerin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Kaplan, halkın beklentilerine karşılık vermeyi ve ilin sorunlarına çözüm bulmayı hedeflediklerini ifade etti.