GÜNCEL Haber Girişi : 28 Nisan 2022 01:15

HOŞ GELDİN, EY LEYLEİ KADİR

HOŞ GELDİN, EY LEYLEİ KADİR
D.BAKIR/ Metafizik uzmanı Beytullah Şentürk, Kadir Gecesi’ dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni en kalbi duygularıyla kutladığını belirten Metafizik uzmanı Beytullah Şentürk, şunları söyledi:

‘Huzur, kardeşlik ve güzelliğin harman olduğu, dostluk, merhamet ve muhabbetin övüldüğü bu kutlu gece, hepimiz için sınırsız Rahmet, Merhamet ve Mağfiret barındırmaktadır.

Cenab-ı Allah’ın, Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı olduğunu’ müjdelediği, mübarek Kadir Gecesinin, pek çok hayır ve bereketi sinesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı mukaddes bir gece’ olduğuna vurgu yapan Beytullah Şentürk, şöyle devam etti:

‘Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Bu gece, hep beraber kutlu Kadir Gecesini, coşkuyla kutlamaktayız.

Tuttuğumuz oruçlarla yaptığımız dua, ibadet ve yardımlarla, müthiş bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesi’nin başta halkımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünyaya sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum’.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.