GENEL Haber Girişi : 24 Şubat 2019 17:29

Hüseyin Cengiz ev ve köy ziyaretleri düzenledi.

Hüseyin Cengiz ev ve köy ziyaretleri düzenledi.
AK Parti'den Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Cengiz, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Yenişehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Cengiz sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar sokak sokak, mahalle mahalle, köy köy gezip seçim çalışmaları yapıyor.  





Kısa sürede Yenişehir halkı tarafından tanınan ve her gittiği yerde adeta başkan gibi karşılanan Hüseyin Cengiz'e her kesimden destek geliyor.  




Her gün dur durak bilmeden Yenişehir'i dolaşan ve seçmenlerin taleplerini ve dertlerini dinleyen Hüseyin Cengiz bugünde seçim çalışmaları kapsamında Şehitlik Mahallesi Yaradana Kul caddesinde ev ziyaretlerinde bulundu.




Daha sonra köy ziyaretlerini sürdüren Cengiz, Yenişehir'e bağlı Yüksek Köyü, Bahçelievler Köyü, Güvercinlik Köyü ve Güzel Köyü ziyaret ederek seçmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Cengiz köy ziyaretlerinin ardından Kesik Ağaç ve Elidolu Mahallelerinide ziyaret ederek geç saatlerde seçim bürosuna geldi.  




Yaptığı ziyaretlerle alakalı bir açıklama yapan ve seçime kadar durmadan seçmenlerle buluşacağını belirten Cengiz, "Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Şehitlik Mahallesi Yaradana Kul Caddesinde ev ziyaretinde bulunduk. 




Bizleri evlerinde misafir edip sıcak karşılayan ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Daha sonra Yenişehir İlçemize bağlı Yüksek Köyü, Bahçelievler köyünü, Güvercinlik köyünü  ve Güzel köyü ziyaret ettik. 



Gittiğimiz köylerde ziyaretimiz sırasında bizlere destek ve samimi karşılamalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Köy ziyaretlerimizin ardından Kesik Ağaç ve Elidolu mahallelerimizi de ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldik. 





Her gitiğimiz yerde olduğu gibi bizi çoşku ve heyacanla karşılayan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.  
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.