GENEL Haber Girişi : 05 Ekim 2019 23:14

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY MUHAMMED ASENA

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY MUHAMMED ASENA
Diyarbakır’da uzun yıllardan beri, sağlık camiasında yaşanan sorunlar, azalmak bir yana giderek artıyor. Adeta kanayan yara haline gelen ve vatandaşları çileden çıkaran sağlık sorunlarına, bir türlü çözüm üretilemezken, görevde bulunan İl Sağlık Müdürlüğü
Sık sık medyada gündeme gelen sağlık sorunlarıyla ilgili haberler, hastalar ve hasta yakınlarının yaşadıkları sorunları gözler önüne sererken, vatandaşlar haklı olarak işinin ehli ve liyakatli insanların işbaşına getirilmesi talebinde bulunuyorlar. 
 
 
 
MUHAMMED ASENA, SORUNLARA DERMAN OLUR
 
 
 Bütün bunlar yaşanırken, görüşlerini dile getiren vatandaşlar, İl Sağlık Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Muhammed Asena’nın getirilmesi gerektiği görüşünde birleşiyorlar. Kariyeri başarılarla dolu olan, görev yaptığı bütün birimlerde büyük başarı göstererek, hastalar ve hasta yakınlarının haklı takdirini alan Muhammed Asena’nın, en kısa zamanda göreve getirilmesinin, Diyarbakır için büyük faydalar sağlayacağı ifade ediliyor. 




ADANMIŞLIK RUHUYLA GÖREVİNİ İCRA ETMELİ 
 
Diyarbakır gibi sürekli göç alan ve haliyle sağlık konusundaki yükün her geçen gün arttığı bir metropol kentte, İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütecek kişinin, adanmışlık ruhuyla çalışması gerektiğini belirten vatandaşlar, görüşlerini şöyle dile getirdiler: ‘Diyarbakır’da hastanelerin yükü, her geçen gün artıyor. Gerek hızlı yükseliş trendi gösteren nüfus artışı ve gerekse çevre İl ve İlçelerden gelen sürekli göç nedeniyle, nüfusumuz devamlı artıyor. Haliyle hastaneler ve sağlık ocaklarının iş potansiyeli de artış gösteriyor. Bu nedenle, mesai kavramı gözetmeksizin, canla başla çalışacak Muhammed Asena fedakâr doktorlara ihtiyaç da her geçen gün artıyor. Halen Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde başarıyla görevini icra eden Yrd. Doç. Dr. Muhammed Asena, bu görevi fazlasıyla hak ediyor. Adı İl Sağlık Müdürü olarak geçen Muhammed Asena hocamız, inanıyoruz ki, kuracağı kendisi azimli ve çalışkan ekibiyle, Diyarbakır’ın kanayan yarası haline gelen sağlık sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretecektir.
 
 
Senelerden beri kapısına giden bütün hastalar ve yakınlarına kendi ailesiymiş gibi sıcak ve yakın ilgi gösteren, sorunlarını çözen, görevini her daim ciddiyet ve sabırla icra eden Muhammed Asena, bu göreve bir an önce getirilmeli diye düşünüyoruz. Öyle insanlar gördük ki, bir koltuğa oturunca, insanlarla konuşmaz oldular. Kibirlerinden yanlarına yaklaşamaz olduk. Muhammed Asena hocamız, vatanını milletine aşık, bayrağını seven, görevine sevdalı bir doktor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları branşında yaptığı çalışmalar, hepimizin malumu. İnşallah; bir an önce görevine atanır ve kolları sıvayıp, dağ gibi biriken sorunların üstesinden gelecek bir ekip kurup, vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlar’.
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.