GÜNCEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2020 23:25

İLAHİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR BAYRAM’A DAHA KAVUŞTUK

İLAHİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR BAYRAM’A DAHA KAVUŞTUK
D.BAKIR-Mil Sağlık Sen Genel Başkanı Şenol Gemici, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, bütün İslam Âleminin Mübarek Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen , Sağlık Sen Genel Başkanı Şenol Gemici duygularını şöyle dile getirdi:
‘Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki; bizleri bir kez daha böylesi kutlu günlere kavuşturdu. Sayısız lütuflarla dolu olan, birlik ve beraberliğimizin en veciz örneklerinin sergilendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığı böylesi özel günlere tekrar ulaşmak, ne büyük mutluluk.
Bugün ellerimizi semaya açarak, lütfu ve keremi bol olan Yüce Rabbimiz’e niyazlarda bulunalım.
 
Bir sağlıkçı olarak, Mübarek Kurban Bayramı’nın hepimize, sağlık ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Dostluğu, sevgiyi ve geleceğimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı, başta ülkemiz olmak üzere bütün İslam Alemine mutluluklar getirsin.

Hastalarımızı, çocuklarımızı, ekonomik durumları elverişli olmayan vatandaşlarımızı ve aile büyüklerimizi ziyaret ederek, hayır dualarını almak, kuşkusuz böylesi kutsi günlerin şanına yaraşır davranışlardandır.
Dua kapılarının açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde, saygıdeğer halkımızın ve Ümmeti Muhammed’in Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlarım. 
Bayramımızın tüm sevdiklerimizle beraber, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içinde geçmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyor; en samimi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.