GENEL Haber Girişi : 08 Kasım 2019 23:40

İLAHİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR KANDİL’E DAHA KAVUŞTUK

İLAHİ GÜZELLİKLERLE DOLU BİR KANDİL’E DAHA KAVUŞTUK
Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç, Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Kandili’ni kutladı.
Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç Mesajında, ‘Dostluklar, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Kandil’e daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor ve herkese hayırlı kandiller diliyorum. Adaletin Terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamı’nın Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım. Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi günlerde, saf bir kalp ve heybemizdeki dua tohumlarıyla, Rabbimiz’e yönelelim. Dileğim odur ki, rahmet yağsın hepimizin hayatına. Hepimizin yüzünde güller açsın, sofralarımızda ağırladığımız ya da sofralarına konuk olduğumuz yetimlerimiz, öksüzlerimiz, aile büyüklerimiz ile beraber, nice güzel Kandiller yaşamayı nasip eylesin Yüce Rabbimiz. Kabristanlara akın ederek, ebediyete intikal eden merhumlarımıza Dualar edelim, hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.