GENEL Haber Girişi : 09 Temmuz 2022 00:01

İLAHİ LÜTUFLARLA DOLU, KUTLU BİR ZAMAN DİLİMİ

İLAHİ LÜTUFLARLA DOLU, KUTLU BİR ZAMAN DİLİMİ
D.BAKIR/ Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar , Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, bütün İslam Âleminin Mübarek Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyen Acar Yemek Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Acar, duygularını şöyle dile getirdi:
‘Yüce Rabbimiz’e şükürler olsun ki, bizlere bir kez daha mübarek kurban bayramını yaşamayı, nasip eyledi.

Bugün hepimiz ellerimizi semaya açarak, lütfu ve keremi bol olan Yüce Rabbimiz’e dualar edeceğiz. Dertlilerimize deva, hastalarımıza şifa, borçlularımıza eda niyaz edeceğiz.

Mübarek Kurban Bayramı’nın hepimize, sağlık ve esenlikler dolu günlere vesile olmasını, içinde bulunduğumuz zor koşulların bir an önce sona ererek, huzur ve esenliğe yeniden kavuşmamızı, Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ebediyete intikal etmiş medfunlarımızı ziyaret etmek için, kabristanlara gideceğiz. Bu vesileyle, bütün vefat etmişlerimize, bir kez daha Yüce Rabbim’den, rahmet ve merhamet niyaz ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bayramımızın, sağlık, mutluluk, huzur ve güven içinde geçmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor; en samimi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunuyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.