GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2024 22:48

İleri: Allah'ın Rahmetinin En Güzel Tecellisi, Annedir.

İleri: Allah'ın Rahmetinin En Güzel Tecellisi, Annedir.
A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, bugün kutladığımız Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Annelerin hayatlarının hep fedakârlık temeli üzerine kurulu olduğunu ve adanmışlık duygusuyla ailelerine kol kanat gerdiklerini belirten A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri, şunları söyledi: Annelerin mukaddes hakları, öyle paha biçilemezdir ki, Yüce Rabbimiz, Kuran-ı Muhammediye'de şöyle buyurmaktadır: Kim anasına babasına iyilik yaparsa, sevapların en iyisini yapar. Anne ve babanın haklarını kimse ödeyemez.


Kimin annesi ve babası yanında yaşlanırsa, BEN onun cennetteki yerini hazırlarım. Düşünebiliyor musunuz, annelerimiz öylesine önemli ve değerli ki, Cenab-ı Allah, Kur'an-ı Kerimde bir çok Ayette, onların önemini bildiriyor bizlere.
Evlatları uğrunda hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan, onlara karşı sonsuz sevgi ve şefkat ile birlikte harmanladıkları derin bir vefa duygusu taşıyan kıymetli annelerimiz, her türlü övgüyü ve güzellikleri fazlasıyla hak ediyorlar.

 

Hayatımızın her anında seve seve yanımızda olup, bize olan desteğini ve ilgisini şartlar ne olursa olsun eksik etmeyen, sevincimizle sevinen, üzüntümüzle üzülen, başarımızla gurur duyan annelerimiz, sizin için ne yapsak, ne söylesek azdır.
Bu yüce duygularla, kadirşinas, vefakâr ve yüreğe şefkat dolu Annelerimizin Gününü kutluyor, bütün yılın 365 günü sevgi, huzur ve mutlulukla dolu hayat yaşamalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.