GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2024 00:17

İleri’den Mübarek Ramazan Ayı Mesajı

İleri’den Mübarek Ramazan Ayı Mesajı
A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri , bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazanı Şerifin hayır ve bereket dolu günlere vesile olmasını diledi.

A İNŞAAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Özcan İleri , Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: Bu mukaddes ayın hürmetine, Cenab-ı Rabbim’den; ülkemize ve İslam Âlemi başta olmak üzere, tüm dünya insanlarının huzurlu ,sağlıklı, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyoruz. 

Kuşku yok ki, Ramazanı Şerifin bereketi, güzelliği, ayrıcalığı kelimelerle anlatılamayacak çok ve boldur. İşte böylesi mukaddes günlerde, Yüce Yaradanamıza yönelerek, ayrı kaldığımız camilerimize, cemaat haline kıldığımız namazlara, hep beraber kutladığımız kutlu kandil gecelerine ve beraber oturduğumuz iftar sofralarına bizleri bir kez daha kavuşturması için yakaralım.
Saygıdeğer halkımız ve İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu Mukaddes günlerin, beraberinde sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini, Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.