GENEL Haber Girişi : 22 Ağustos 2018 00:01

İlgin’den Bayram Mesajı

İlgin’den Bayram Mesajı
İşadamı Turan İlgin, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
İşadamı Turan İlgin, mesajında şehit ve gazileri de andı. İşadamı  Turan İlgin, "Toplumsal birlikteliğimizi sağlayan değerlerin anımsandığı, sevinçlerin arttığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel şekilde sergilenerek doruğa ulaştığı, sevgi ve kardeşlik duygularının güçlendiği bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte huzur ve güven içerisinde karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.  


 
Tüm  vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlar, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarım. Kurban Bayramı vesilesiyle bizleri biz yapan, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakıp ayrışmak yerine kucaklaşmamızı, birlik olmamızı sağlayan o güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum.  
Tüm günlerinizin bayram sevinci ve hoşgörüsü içerisinde geçmesini temenni ederim. Bu vesile ile şahsım adına selam, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı. 
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.