GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2021 22:17

İNSANLIK TARİHİNİN EN KUTSAL MESLEĞİNİ İCRA EDİYORLAR’

İNSANLIK TARİHİNİN EN KUTSAL MESLEĞİNİ İCRA EDİYORLAR’
Diyarbekir Dil kültür ve Tarih Dernek Şube Başkanı Muhyettin Ateş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, öğretmenlik mesleğinin ‘misyon’ ve ‘vizyon’ gibi son derece hayati kavramları barındırdığına dikkati çeken,  Diyarbekir Dil kültür ve Tarih Dernek Şube Başkanı Muhyettin Ateş, şöyle devam etti:

‘Bir eğitim sistemi ne kadar mükemmel olursa olsun, hangi teknolojik imkân ve fırsatlarla desteklenirse desteklensin, sistemi işletecek öğretmenler istenilen imkân ve fırsatlara ve niteliklere sahip değilse, sistemden beklenen olumlu sonuç ve neticelerin elde edilmesi mümkün değildir.

Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli, en kutsal ve ölümsüz mesleklerindendir. Öğretmenin vazifesi, erdemli toplum oluşmasına katkı sağlamaktır. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı, bilgi ile donatarak aydınlık, huzurlu, mutlu, kalkınmış bir Türkiye hedefine doğru sorumluluklarını her zaman büyük bir özveri ve azimle yerine getirmektedirler.

Gelecek nesillerimizi yetiştiren ve yaptıkları özverili çalışmalar hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek olan öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmeler gününü kutlar, bu denli önemli ve hassas bir mesleği icra ettikleri için kendilerine saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize; Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret niyaz ediyor, vazifelerini en iyi şekilde icra etmeye çalışan öğretmenlerimize de ömür boyu sağlık, mutluluk ve hayırlı vazifeler icra etmelerini diliyoruz’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.