GÜNCEL Haber Girişi : 26 Ekim 2020 08:44

IRKÇI VE SÖMÜRGECİ MACRON, HÜSRANA UĞRAYACAKSIN

IRKÇI VE SÖMÜRGECİ MACRON, HÜSRANA UĞRAYACAKSIN
D.BAKIR- Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, son günlerde yaşanan gelişmelerle, ülkemiz ve tüm İslam Alemi üzerine, karanlık mahfillerde hazırlanan, kirli ve kanlı planların su yüzüne çıktığını belirtti.
Açıklamalarda bulunan  Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş , dikkati çekerek, şunları söyledi: ‘Her paçası tutuştuğunda Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (S.A.V.) ve Dinimiz İslam’a saldıranlar, her defasında kendilerini rezil rüsva etmektedirler.

Gerek Dinimiz İslam ve gerekse sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e  (S.A.V.) yönelik sözde hakaret içeren çirkin sözler, esas itibarıyla, söyleyenlerin çirkin yüzlerini bir kez daha göstermiştir. Gerek Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Şanlı Dinimiz İslamiyet ile ilgili söylediği, çirkin sözler, gerek Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ilgili çizilen, beş para etmeyen kâğıt ve bez parçaları, bunları yapanların paçavra zihniyetlerini bir kez daha açığa çıkarmıştır.


Tüm İslam Alemi olarak, insanlık düşmanı, sömürgeci, zorba ve nobran sözde devlet başkanlarına her platformda haddini bildirmeye, tepkimizi en sert şekilde dile getirmeye devam edeceğiz.


Allah katında makbul Din olan İslamiyet ve Allah’ın son resulü ve en sevgili kulu Hazreti Muhammed’e  (S.A.V.) olan sevgimizi, muhabbetimizi azaltamayacağı gibi, esasında dünya genelinde insanların akın akın Dinimize yönelmeleri, daha da hızlandıracaktır. Nitekim bulaşıcı pandemi sürecinde, bunun bariz örneklerini, birçok Avrupa ve dünya ülkesinde yaşadık.


Fransız sözde siyasetçi bir kadının başörtüsü ile ilgili ‘kamusal alanda yasaklansın’ sözleri ise, tam anlamıyla, çirkeflik kuyusuna düştüklerini ve son çırpınışlarını yaptıklarının delilidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, ne derlerse desinler hiç fark etmez.


Yüce Rabbimiz, Kur’anı Kerim’de Buyurduğu Üzere ‘Nurunu Tamamlayacak, İslam ve İnsanlık düşmanları, geçmiş yüzyıllarda olduğu gibi, bu yüzyılda da, tarihin çöp kutusuna atılacaklardır’.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.