GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2024 12:44

İş adamı Bedirhan Akyol’dan Mübarek Kadir Gecesi Mesajı

İş adamı Bedirhan Akyol’dan Mübarek Kadir Gecesi Mesajı
D.BAKIR- Zana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Bedirhan Akyol , mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Alemi’nin Kandili’ni kutladı.

Zana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Bedirhan Akyol, Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çeken Bedirhan Akyol, mesajında duygularını şöyle paylaştı: ‘Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın habercisi olduğu gibi, kuşkusuz böyle Mukaddes kandil geceleri de yeni rahmetlerin habercisidir. Kadir Gecesi, Yüce Rabbimiz’in bizlere içinde sonsuz hediyeler ve müjdelerle dolu ikramlarından biridir.


Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olması niyazıyla, hayatımıza yön verecek yeni kararları tatbik ederiz. ‘Kadir’ kelime anlamıyla ‘Azamet’ ve ‘Şeref’ anlamlarına gelmektedir. Yani Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes gece vasıtasıyla bir kez daha onurlandırmaktadır. Yüce Rabbimiz’in emriyle Cebrail Aleyhisselam başta olmak üzere melekler dünyaya inerler.

 

Rahmet Ayı Ramazanı Şerif’in bu mukaddes gecesi, tan yeri ağarana kadar devam eder. Bu vesileyle rahmet ve mağfiret dolu kandillerde buluşmak dileğiyle, hepimizin mübarek Kadir Gecesi’ni en samimi duygularımla kutluyorum. Yüce Rabbim’den diliyor ve niyaz ediyoruz ki, başta aziz vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanları yeniden sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günlere kavuşmasıdır’.