GENEL Haber Girişi : 01 Şubat 2019 21:39

“İş Dünyası” programı Diyarbakır'a geliyor

“İş Dünyası” programı Diyarbakır'a geliyor
TV8 INT Kanalında 3 sezondur yayınlanan ve her cumartesi ekrana gelen “İş Dünyası” programı EURO D kanalında ki projesiyle Diyarbakır'a geliyor.
Şubat tarihi itibariyle başlayacak olan Diyarbakır Tur’u öncesi Pars Yayıncılık Reklam ve Medya Hizmetlerinin EURO D ekranlarında yayınlanacak olan programları için Oğuz Ünal Kalafat ve Kurban Akar Diyarbakır'ın ekonomisi üzerinde Türklerin yerini, Türk İş adamlarının başarı hikayelerini tüm dünya ile buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Yayınlanacak olan program Diyarbakır'da heyecanla beklenirken, Diyarbakırlılarda programın Diyarbakır'da yapılmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. 




Diyarbakırlı işadamları bu programın Diyarbakır'da yapılmasının Diyarbakır iş dünyası tarafından sevinçle karşılandığını belirterek, "Diyarbakır Türkiye iş dünyası bakımından adeta bir merkez konumundadır. Böylesi bir programın Diyarbakır'da yapılmasından iş dünyası olarak memnuniyet duyduk. Programın yapımcıları ve EURO D ailesine sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.