GENEL Haber Girişi : 09 Şubat 2023 13:51

İşadamı Demirok’tan yürekleri ısıtan yardım

İşadamı Demirok’tan yürekleri ısıtan yardım
Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve aralarında Diyarbakır’ın da bulunduğu 10 ilde yıkımlara sebep olan deprem sonrası Diyarbakır’daki işadamları, STK’lar, dernekler, siyasetçiler ve vatandaşlar adeta seferberlik ilan ederek de
Diyarbakırlı İşadamı Süleyman Demirok’ta yürekleri ısıtan yardımlarda bulundu.


Tüm Türkiye'yi derinden üzen olay sonrası Diyarbakır’ın tanınmış işadamlarından Süleyman Demirok’ta elini taşın altına koyarak kendisine ait olan Demirok Düğün Salonu’nu kapısını ardına kadar depremzedeler için açtı.



Deprem gününden bu yana yaklaşık 4 bin kişiyi ağırlayan, onların barınma ve yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılayan İşadamı Süleyman Demirok depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Kahramanmaraş’a bir kamyon, Adıyaman’a ise bir TIR dolusu içerisinde çocuklar için giysi, yiyecek ve muhtelif gıdaların dolu olduğu malzemeler gönderdi.




Yürekleri ısıtan bu yardımlar sonrası bir açıklamada bulunan İşadamı Demirok, "birlik olma" çağrısında bulundu. 



Bugün birlik, beraberlik ve dayanışma günü olduğunu belirten Demirok, "Tam da şu an her zamankinden daha çok birlik olma zamanı. Yardıma koşan kişi ve kuruluşlara bu ülkenin bir evladı olarak şükranlarımı sunuyorum. Allah yardımcımız olsun. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.