GENEL Haber Girişi : 20 Ekim 2018 12:17

İşadamı Girişen: Cumhurbaşkanımızın gelişi bir lütuftur

İşadamı Girişen: Cumhurbaşkanımızın gelişi bir lütuftur
ŞEN-YOL İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Ercan Girişen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır gelecek olmasını bir lütuf olarak değerlendirdi. İşadamı Girişen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a ayrı bir değer verdiğini belir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda kabine üyeleriyle beraber Diyarbakır’da Valilik tarafından yapılacak ve kentin bir çok yerinde ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivaline katılmak için gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişi kentte mutluluk rüzgarı estirirken, STK'lar, Siyasiler ve İşadamları ardı ardına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamalarında bulundu. 


Diyarbakır'a yıllardır hizmet veren ŞEN-YOL İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Ercan Girişen'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını belirterek, Diyarbakır halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi. Girişen, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'a her zaman kadir kıymet veriyor.



Hiç bir zaman yatırımları eksik etmiyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde şehrimiz eski şahşahlı günlerine kavuştu. Diyarbakır'ın daha iyi olması için hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız her daim azim ve gayretle çalışıyor. Bu sebepten bizlerde hep hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın yine bu hafta sonu Diyarbakır'a gelecek olması Diyarbakır için bir lütuftur ve biz yine kendisini yalnız bırakmayacağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.