GENEL Haber Girişi : 20 Ekim 2018 12:21

İşadamı Karakuş: Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a sahip çıkıyor

İşadamı Karakuş: Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a sahip çıkıyor
Diyarbakır’da Valilik tarafından yapılacak ve kentin bir çok yerinde ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivaline katılmak için gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyetin Diyarbakır'da mutluluk yarattığını söyleyen Karakuş G
Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki kabine üyelerinin Diyarbakır'a gelecek olmasını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a her daim sahip çıktığını belirterek, "Bizlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yalnız olmadığını hissettirmek için her daim yanında olmaktan onur duyuyoruz.






Biz Diyarbakır Halkı vefalı bir halkız, bizi sahiplenen böylesi kıymetli bir Cumhurbaşkanının her daim yanında olmak zorundayız" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakır'a ayrı bir değer verdiğini de sözlerine ekleyen Karakuş, Diyarbakır halkının da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.