GÜNDEM Haber Girişi : 11 Aralık 2023 18:27

İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri düzenlenecek.

İstanbul'da Diyarbakır tanıtım günleri düzenlenecek.
Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı İstanbul Şubesi İstanbul’da düzenleyeceği Diyarbakır Tanıtım Günlerinde Diyarbakır’ın tarihini, kültürünü ve gastronomisini tanıtacak.

İstanbul’da Diyarbakırlıların heyecanla beklediği Diyarbakır Tanıtım Günleri 14-17 Aralık tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında düzenlenecek. Diyarbakır’ın tüm ilçeleri tanıtım günlerinde stand açıp, ilçelerin tanıtımlarını da yapacak. 

Ditav İstanbul Şubesi Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın: Diyarbakır İstanbul’da. Kadim şehrimizi tanıtmak, İstanbul’da yaşayan Diyarbakırlı hemşehrilerimiz arasında dayanışmayı sağlamak için düzenlediğimiz tanıtım günlerimize hemşehrilerimizin büyük ilgisi var. 

Medeniyetler Şehrimiz Diyarbakır’ımızın tarihini, kültürünü, yöresel lezzetlerini ve yüm değerlerini tanıtmak amacıyla 14-17 Aralık 2023 tarihlerinde Atatürk Havalimanı C Terminali Etkinlik alanında DİTAV İSTANBUL Şubemizin Diyarbakır Valiliğimiz, Diyarbakır Büyükşehir Belediyemiz ile düzenlediği DİYARBAKIR TANITIM GÜNLERİMİZE tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizi ve tüm İstanbulluları davet ediyoruz. Açılış Programımız 14 Aralık Saat 15:00’te gerçekleşecektir.