GENEL Haber Girişi : 21 Haziran 2018 22:42

İYİ PARTİ YENİŞEHİR’DE ALİ YONTÜRK DÖNEMİ

İYİ PARTİ YENİŞEHİR’DE ALİ YONTÜRK DÖNEMİ
‘Siyasete taze kan getirdi’ denilen İyi parti, Diyarbakır başta olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu Anadolu genelinde teşkilatlanma çalışmalarına da hız vermiş durumda.
24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli ve Milletvekili Genel Seçimine hazırlıkların da büyük bir hızla devam ettiği İyi partide, Merkez Yenişehir İlçe Başkanlığı görevine, Diyarbakır’ın tanınan ve sevilen ailelerinden Yöntürk Ailesinin genç, idealist ve başarılı isimlerinden Ali Yöntürk getirildi. 


ALLAH’IN İZNİYLE GÖREVİMİ EN İYİ ŞEKİLDE İCRA EDECEĞİM 

Açıklamalarda bulunan İş Adamı Ali Yöntürk, böylesi önemli bir göreve kendisinin layık görülmesinin, tarifi imkânsız bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Siyasete dinamizm katan ve vatandaşlar için yeni bir pencere açan İyi partide Yenişehir İlçe Başkanlığı gibi kritik bir vazifeye layık görülmek, benim ve ailem için büyük bir mutluluk kaynağıdır. 

Sayın Genel Başkanımız zaten halkımızın bağrından çıkmış biri olarak, yıllardır Anadolu’yu bir baştan diğer başa gezmiş, aktif siyasetin merkezinde biri. Dolayısıyla böyle bir genel başkanla çalışacak olmak da, insana ayrı bir heyecan veriyor. 
Evvela, şunu belirtmek isterim ki, siyaset ‘halka rağmen değil’, tam tersine ‘halk ile birlikte ve halk için’ yapılır. Dolayısıyla, insanlarımıza içi boş laflarla değil, tam tersine sorunlarının bam teline dokunarak, onların dertleriyle hemhal olarak, sevinçlerine ortak olup çoğaltarak, acılarını da olabildiğince paylaşıp azaltarak yöneltmek gerekir. 
Merkezinde ‘insan’ olmayan, insanı ortak payda olarak görmeyen siyasi yapılanmaların uzun soluklu olmadığı hususunda, çok partili siyasi hayatımızda bir çok yaşanmış örnek var. 


Dolayısıyla, sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretmek amacıyla yönelip, ‘sonuç odaklı’ bir siyaset üretmemiz gerekiyor. Bu bağlamda kapımız her zaman kadirşinas halkımıza sonuna kadar açıktır. 
Bana bu görevi layık gören eski bakanımız ve Diyarbakır 1. Sıra Milletvekili Adayımız Sayın Mehmet Salim Ensarioğlu’na ne kadar teşekkür etsem azdır. 
İnşallah; bütün dava arkadaşlarımız kentimiz genelinde yapacağımız çalışmalarla, kardeşlik zincirimize yeni halkalar ekleyerek, Anadolu’ya dalga dalga yayılan bir umut ışığı olacağız. 




Sayın Genel Başkanımız, zaten hem ülkemizin ve hem de Diyarbakır ve Bölgemizin sorunları ve bu sorunların çözüm yollarına vakıf birisi. Onun yaktığı bu meşale ile bütün Anadolu’yu hem ısıtarak, hem de aydınlatarak, siyasette yeni ve tertemiz bir yolda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Sinesinde bütün Semavi Dinlere mensup sayısız manevi yapılar bulunduran, tarihin canlı tanığı Diyarbakır İlimizin sorunları bir hayli fazla. Aş ve iş sorunu, eğitim başta olmak üzere, kanayan yara haline gelmiş bütün sorunları günü birlik çözümler değil, bir cerrah hassasiyetiyle yaklaşarak, kalıcı ve köklü operasyonlarla tam anlamıyla çözüme kavuşturacağız. 
Allah’ın izniyle, bizlere güvenenleri mahçup etmeyerek, mahalle mahalle, köy köy gezerek çalmadık kapı bırakmayacağız. Bütün gönüllerde ve kalplerde yer edinmeye çalışacağız. Siyaseti günü birlik değil, tam tersine uzun soluklu bir anlayışla yapacağız. 



Ayrıca, İlimizin genel sorunlarını ve bu sorunların çözüm yollarını birer dosya halinde, Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetimimize takdim edeceğiz. 
Bu vesileyle, 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den diliyor, en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunuyorum’. 
 


HABER.YILMAZ ACU
Etiketler : Ali yöntürk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.