GENEL Haber Girişi : 10 Aralık 2020 23:10

İYİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

İYİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR
D.BAKIR- Katılımların devam ettiği İyi parti Diyarbakır İl Teşkilatında, dün yine tatlı bir heyecan yaşandı. Diyarbakırlı iş adamlarından Adem Çelik ve Umut Barca, ailelerinin yanı sıra, kalabalık bir toplulukla İyi partiye katıldılar.

Beraberinde bir heyetle İyi parti Diyarbakır İl Başkanlığı binasına gelen Adem Çelik ve Umut Barca, İyi parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandılar.

SOSYAL MESAFE, TEMAS VE MASKEYE AZAMİ ÖZEN GÖSTERİLDİ

 Katılımcılar, İyi parti Diyarbakır İl Başkanlığına gelirken, maske, sosyal mesafe ve temas kurallarına son derece titizlikle uyuldu. Katılımcılar, parti il binasına girişinde, antiseptik ile ellerini temizledikten sonra, il binasına giriş yaptılar. Sosyal mesafe ve temasa hassasiyet gösterilen katılım töreni öncesi kısa bir konuşma yapan İyi parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, şunları söyledi: ‘Bilindiği üzere, İyi parti hareketi, Ülkemizi çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak şiarıyla, büyük bir şevk ve heyecan ile, yoluna devam etmektedir.



 Halkımızın sinesinde yer bulan İyi parti hareketine, ülkemizin birçok noktasında toplu katılımlar gerçekleşmekte. Diyarbakır’da da, İyi parti ailemize, dostlarımız, Mukaddes kentimizin bağrından çıkmış İşadamlarımızdan Adem Çelik ve Umut Barca, ailelerini temsilen, yaklaşık iki yüz yirmi kişilik bir katılımcı ile hareketimize dahil oldular.




Bu katılımlarla, hareketimiz daha da büyüyor ve gücüne güç katarak, iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu vesileyle, partimize üye olan birbirinden değerli kardeşlerimize, il teşkilatım ve şahsım adına bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Esasında çok daha fazla kalabalık ile bir katılım töreni düzenleyebilirdik.




 Ancak bildiğiniz üzere, dünyayı etkisi altına bulaşıcı pandemi dolayısıyla, kimsenin sağlığını tehlikeye atmama noktasında, temsilen iki yüz yirmi kişilik bir grup ile, parti il binamızda bu katılımı gerçekleştiriyoruz. Yaratılmışların en şereflisi olan insanlarımızın hissiyatları, duygu ve düşünceleri, geleceğe dair hedefleri bizim için önemlidir.



Hangi Semavi Dine mensup olursa olsun, dili, ırkı ne olursa olsun, kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, kapımız herkese açıktır. Gönül birlikteliği ile iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Nitekim toplumumuzun birçok kesiminden İyi partiye olan teveccüh, her geçen gün giderek artıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, aramıza katılan dava arkadaşlarımızı tebrik ediyor, bütün vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum’.


ÖZEL HABER :YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.