GENEL Haber Girişi : 27 Ocak 2020 18:09

Kadayıfçı Sıtkı Usta bir haftalık gelirlerini depremzedelere gönderecek

Kadayıfçı Sıtkı Usta bir haftalık gelirlerini depremzedelere gönderecek
Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, yine takdire şayan bir hayır işine daha gerçekleştiriyor. Elazığ ve Malatya’da yaşanan ve 39 vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrasında harekete geçen Kadayıfçı Sıtkı Usta, depremzede vatandaşlarımıza gıda maddeleri, ço
‘DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZE KAYITSIZ KALAMAZDIK’
 
‘Bilindiği üzere, merkez Üssü Elazığ olan, Malatya başta olmak üzere Diyarbakır ve Bölgemizin yanı sıra, ülkemizin bir çok yerleşim noktasında hissedilen deprem felaketinde, 39 vatandaşımız vefat etmiş bulunmakta.
Öncelikle deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve bütün halkımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Elim deprem hadisesi sonrası, harekete geçerek, insani yardım malzemelerinden oluşan aracımızı, deprem bölgesine ulaştıracağız. Gıda maddeleri, çocuk bezi, çocuk maması, çocuk kıyafetleri, battaniye, elektrikli sobalar ve erzak gibi zaruri ihtiyaç malzemelerimizi depremzede vatandaşlarımıza dağıtacağız. Kış mevsimi olması dolayısıyla, ısınma sorunu olduğunu dikkate alarak, elektrikli soba ve battaniyelerin de olduğu yardım kolilerimizi hazırladık.
Cenabı Allah, maddi veya manevi anlamda yardımcı olan, gayret gösteren, destek veren başta devletimizin bütün kurumları olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşları ve hayır sever vatandaşlarımızdan razı olsun.
 


Bizler de Kadayıfçı Sıtkı Usta İşletmeleri olarak, depremzede vatandaşlarımıza, zorunlu ihtiyaç malzemeleri yollayarak, bir nebze de olsa yaralarını sarabilmeyi hedefledik. Acılarını paylaşıyoruz. Aziz vatanımızın evlatları olarak, depremzede kardeşlerimize yardım elini uzatmak hepimizin boynunun borcudur. Gün, birlik olma, birbirimizin yaralarını sarma günüdür. Kardeşlik zincirine yeni halkalar eklemek, yeni kardeşlik köprüleri kurmak için bugünden daha anlamlı bir gün olamaz. Kadayıfçı Sıtkı Usta İşletmeleri olarak, bu hayır kervanında biz de yer alacağız. Alacağımız hayır duaları, hepimiz için paha biçilemez değerde manevi birer hazinedir.
Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha, yüce Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.