GENEL Haber Girişi : 20 Aralık 2020 15:21

Kadayıfçı Sıtkı Usta'dan evlere paket hizmeti

Kadayıfçı Sıtkı Usta'dan evlere paket hizmeti
1968 yılından bugüne hizmet sunan, hep daha güzeli hedefleyerek, yarım Asırdır sağlıklı ve doğal lezzetler sunan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, bu yılbaşında da, lezzet üretmeye ve ürettiği birbirinden leziz ürünlerini, adrese teslim ulaştırmaya devam e
Tatlı deyince ilk akla gelen, Ankara ve Diyarbakır'da senelerdir hizmet veren, 1968 yılından bugüne, damak tadına hitap eden, hep daha güzeli hedefleyerek, sağlıklı ve doğal lezzetler sunan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, sektörün öncü kuruluşu olmuş durumda. Hem Diyarbakır ve hem de Ankara Çukurambar’da bulunan şubelerine ülkemizin yanı sıra, birçok farklı ülkeden gelen turistler, Kadayıfçı Sıtkı Usta ve maharetli ekibinin hünerli elleriyle hazırladıkları tatlılara hayran kalıyorlar.



Ünü Türkiye sınırlarını aşarak, dünya genelinde duyulan Kadayıfçı Sıtkı usta, Lezzetli ve şifa deposu tatlılarını, bu yıl başında da, son derece temiz ve hijyenik bir ortamda hazırlanan paket servisleriyle, vatandaşların evlerine ve iş yerlerine ulaştırmaya devam edecek. Ankara’nın yanı sıra, Diyarbakır’daki şubelerde, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanan, birbirinden güzel tatlılar, bir telefonla kapıya teslimat yapılacak.




Açıklamalarda bulunan Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, şunları söyledi: ‘Dünyayı etkisi altına alan bulaşıcı pandemi dolayısıyla, yılbaşı öncesi 5 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Bu nedenle, Ankara ve Diyarbakır’daki bütün şubelerimizde, ‘Alo paket’ hizmetimizle, lezzeti hanelere taşıyoruz. Tatlılarımızı, vatandaşlarımızın evlerine ulaştırarak, evlerinden çıkmadan ve herhangi bir risk ile karşılaşmadan, tadına doyumsuz ürünlerimizi, kapıya teslimat yapıyoruz’.



LEZİZ VE DOĞAL ÜRÜNLERE, BİR TELEFONLA ULAŞILIYOR

Diyarbakır’da altı şubesi ve Ankara Çukurambar’da ki şubesiyle, yıllardır hizmet sunan Sıtkı Usta, müşterilerinin herhangi bir tehlikeye maruz kalmamaları noktasında, son derece hijyenik ve temiz bir ortamda hazırladıkları tatlıları, adrese teslim şeklinde, lezzeti evlere taşıdıklarını belirterek, şöyle devam etti: ‘Gerek telefon ve gerekse online verilen siparişleri, özel tasarımlı kutularımızda, hijyenik ve dezenfekte edilmiş mutfağımızda hazırlayıp, vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Sipariş vermek isteyen vatandaşlarımız, Ankara’da 0312 221 22 21, Diyarbakır’da , 0412 236 21 21 numaralı telefonlar veya ‘www.sitkiusta.com.tr’ web adresimizden, online olarak ulaşarak, siparişlerini rahatlıkla verebilirler.



Aldığımız siparişlerimizi, özel muhafazalı kaplarımıza koyup, gönderiyoruz. Böylelikle, birbirinden leziz ürünlerimizi, vatandaşlarımızın kapısına teslimat yapıyoruz. Lezzetli kadayıf ve künefelerimizle, tam 52 yıldır, sağlıklı ve doğal lezzetler sunmaktayız.



LEZZETLİ VE SAĞLIKLI ÜRÜNLERE YASAK YOK

‘Olmazsa Olmazlarımız’ arasında yer alan hep taze, hijyenik ve doğal ürünlerle, en iyi hizmeti sunuyoruz. Özellikle künefe ve burma kadayıflarımıza, birçok ülkenin en üst düzey yöneticilerinden özel siparişler geliyor. Kadayıf, künefe, baklava, dondurma ve tüm ürünlerimizde parolamız, kalite, hijyen, temizlik ve lezzet. Diyabet hastaları için yaptığımız özel tatlılarımız çok beğenildi. Böylelikle diyabet hastalarımız, herhangi bir sağlık sorunu yaşamada, enfes tatlılarımızdan yiyebiliyorlar. Bunun yanı sıra, mor baklava, antioksidan içeren, mor renkli sebze ve özlerinden elde edilen mormiks karışımıdır.



Şeker seviyesi çok yüksek olmadığı için şeker hastalarının da tüketebileceği bir tatlıdır. Zaten firma olarak, imalatını yaptığımız tatlılarımızda, kesinlikle katkı maddesi kullanmıyoruz. Tüm çeşitlerimiz, doğal ve taze ürünlerden oluşmakta .Ayrıca, kendi ürünümüz olan soğuk baklavada patent alıp, bir ilke daha imza atmış bulunuyoruz. Bakanlıklar, Siyasi partiler, TBMM Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı makamı, ürünlerimizi tercih ediyor. Ev yapımı tadında ve yüzde yüz kepekli esmer sert buğday unundan yapılan firmamıza özel ürünlerimiz, doğal ve sağlıklı pancar şerbetinden üretilmekte.





Aldığımız olumlu geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Birleşmiş Milletler (BM) ve Avrupa’nın birçok ülkesinde, kalitesi, tadı ve doğal ürünleriyle, tatlı sektörünün göz bebeği oldu’.

Bulaşıcı pandemiye karşı bütün Sağlık tedbirlerini alan Sıtkı Usta ve deneyimli kadrosu, tüm işletmelerinde, sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarına azami ölçüde riayet ederek, hizmetlerine devam ediyor.




AHMET MARANKİ, LEZZETLİ ÜRÜNLERE HAYRAN KALDI

Türkiye’nin ’Lokman hekimi’ ve ’bitkilerin efendisi’ olarak anılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, kadayıfçı Sıtkı ustayı ziyaret ederek, tatlıların sağlıklı ve doğal olması nedeni ile kendilerine teşekkür etti.

Sağlıklı yaşam uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, tatlılarıyla ünlü kadayıfçı Sıtkı ustayı ziyaretinden, bir hayli memnun kaldı. Kendisine ikram edilen tatlıları tadan Prof. Dr. Ahmet Maranki, ürünlerin sağlıklı ve doğal olması nedeni ile yetkililere teşekkür etti.



Prof. Dr. Maranki, “Sıtkı ustanın tatlıları yüzde yüz doğal. Zaten benim yıllardır üzerinde durduğum ve anlatmaya çalıştığım konu, olabildiğince doğal beslenmeye çalışmamız.

Bu nedenle Sıtkı usta ve ekibinin sevgisini de katarak, tamamen doğal ürünlerle hazırlanan tatlıları, gönül rahatlığıyla yiyebiliriz. Glikoz tatlandırıcı ve kimyasal bir malzeme kullanılmıyor. İşini severek, özenle ve büyük bir gayretle yapmak, insanlara dürüst olmak şüphesiz erdemdir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.