GENEL Haber Girişi : 25 Ekim 2022 22:53

Kadayıfçı Sıtkı Usta, yetim ailelerine tatlı ikramında bulundu

Kadayıfçı Sıtkı Usta, yetim ailelerine tatlı ikramında bulundu
D.BAKIR/ Tatlı sektöründe dünya çapında bir üne sahip olan Kadayıfçı Sıtkı Altunbay, bugüne kadar gerçekleştirdiği bir dizi sosyal yardım çalışmalarına, bir yenisini daha ekledi

Kadayıfçı Sıtkı usta, Merkezi Diyarbakır’da bulunan Yetimler Vakfı’na mensup ailelere tatlı yardımında bulunurken, bu davranışıyla bir kez daha gönülleri fethetti.

Açıklamalarda bulunan Yetimler Vakfı Diyarbakır Temsilcisi Cemil Cahit Ünsal, şunları söyledi:


‘Türkiye’de tatlı sektörünün öncü kuruluşu olan, 1968 yılından bugüne, sağlıklı ve doğal ürünlerden oluşan lezzetli ve oldukça geniş ürün yelpazesiyle, ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Dünyanın birçok ülkesine ürünlerini ulaştıran Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Altunbay’a, bu anlamlı insani yardımından dolayı teşekkür ediyoruz.


Vakfımızın yıl içinde, sık sık yardım temin ettiği aileler var. Sıtkı usta gibi, hayırsever kişi ve kuruluşlar, bizlere bu çalışmalarımızda katkı sunuyorlar. Sıtkı Altunbay, daha önce de olduğu gibi, bu hayır çalışmasına öncülük ederek, bizleri ve yetim çocuklarımızı sevindirdi.


Adresleri, derneğimizde kayıtlı olan yetim ailelerimize, Kadayıfçı Sıtkı ustanın firmasında hazırlanan birer kilogramlık tatlı paketlerini, evlerine dağıttık.

Tatlı paketlerini teslim ettiğimiz ailelere, Kadayıfçı Sıtkı Altunbay’ın ikramı olduğunu söyledik. Hayır duaları ederek, teşekkür ettiler.



OLANAKLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE, YARDIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kadayıfçı Sıtkı Altunbay ise, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Yetimler vakfı yönetimi ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yetim aileleri sevindirmek, bizleri çok mutlu ediyor. Önümüzdeki süreçte de böylesi insani yardımlar yaparak, ekonomik durumu elverişli olmayan ailelerimiz ve özellikle de yetimlerimizi sevindirmeyi hedefliyoruz’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.