GENEL Haber Girişi : 25 Mart 2020 17:27

Kadayıfçı Sıtkı Ustadan ‘evlere servis' hizmeti

Kadayıfçı Sıtkı Ustadan ‘evlere servis' hizmeti
Diyarbakır ve Ankara'da faaliyet yürüten Kadayıfçı Sıtkı Usta işletmeleri, özellikle son günlerde dünya genelinde yaygınlaşan korona virüs salgını nedeniyle müşterilerine ‘evlere servis' hizmeti sunuyor.
Lezzeti ve kalitesi dünyaca ünlü olan Kadayıfçı Sıtkı Altunbay ve deneyimli kadrosunun ürettiği, tamamen doğal ürünlerden oluşan tatlılar, ‘Alo Paket’ servisiyle müşterilerinin evlerine ulaştırılıyor. Diyarbakır’da Merkez Yenişehir İlçesi Ofis semtinde iki, Çamlıca’da




bir, Kayapınar Diclekent’te iki ve yeni Havaalanı yolunda bir olmak üzere, toplam 6 şubesi ile Ankara Çukurambar’da ki şubesiyle, senelerdir kesintisiz hizmet sunan Kadayıfçı Sıtkı Usta, koronavirüs nedeniyle, ‘Evde Kal Kampanyası’ kapsamında, evlerinden çıkamayan müşterilerinin evine paket servisi yapıyor.



Vatandaşların evlerinden çıkamadıkları için, tatlı yiyemediklerini belirten Kadayıfçı Sıtkı Altunbay’ın oğlu İbrahim Altunbay, ‘Bizler de işletme olarak, evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza, leziz ürünlerimizi paket servisimizle ulaştırarak, hizmetimize bu şekilde devam ediyoruz.



Aldığımız tepkiler son derece olumlu. Sıtkı Usta Ailesinin bir parçası olan müşterilerimizin bu şekilde herhangi bir tehlikeye maruz kalmadan, istedikleri tatlı çeşitlerini evlerine ulaştırarak, ürünlerimizden yemelerini sağlıyoruz’.



İbrahim Altunbay, Bu süreçte hiçbir personelimizi işten çıkartmadık.

 Geçtiğimiz günlerde hem Ankara ve hem Diyarbakır’da çeşitli hastanelerde sağlık çalışanlarına defalarca kez tatlı ve çiğköfte ikramlarında bulunarak moral veren Kadayıfçı Sıtkı Ustanın bu jesti toplumda takdirle karşılanmıştı.



İbrahim Altunbay, sağlık çalışanlarının koronavirüs ile mücadelede takdire şayan bir çalışma ve fadakarlık örneği sergilediklerini belirterek, ‘Kadayıfçı Sıtkı Usta firması olarak bizler de bu cansiperane çalışmaya kayıtsız kalamazdık. Sağlık çalışanlarımıza yönelik moral ve motivasyon artırıcı bu yönlü çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz’ şeklinde görüşlerini dile getirdi.




www.sitkiusta.com.tr
Ankara: 0312 2212221
Diyarbakır: 0412 2362121
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.