GENEL Haber Girişi : 04 Haziran 2021 15:19

Kadiroğlu Ciğercisi İzmir’de yeni mekan açtı

Kadiroğlu Ciğercisi İzmir’de yeni mekan açtı
Lokanta sektörünün tanınmış isimlerinden Kadiroğlu Ciğercisi İzmir’de yeni mekan oluşturdu. İşletmecisi Diyarbakırlı Kayhan Taş olan Kadiroğlu Ciğercisi Diyarbakır’ın meşhur kuzu ciğerini İzmirlilerin damak tadına sunuyor.
Misafirlerine Diyarbakır ciğerinin yanı sıra birbirinden lezzetli kebap çeşitlerinin sunulduğu mekanda lahmacun ve pide çeşitleri de müşterilerinin damak lezzetine sunuluyor.



15 yılı aşkın bir süredir lokanta sektöründe bulunan Kadiroğlu Ciğercisi İzmir’de yeni mekanlarının açılışını gerçekleştirdi. İşletmecisi Diyarbakırlı işadamı Kayhan Taş olan Kadiroğlu Ciğercisi 300 metre kare alana kurulu




2 katlı olan içerisinde aile yerinin mevcut olduğu deneyimli kebap ustaları ile hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyor. Covid-19 tebdirlerinin üst düzeyde alındığı işletmede hünerli ellerin hazırladığı nefis kebap çeşitleri müşterilerinin ilgi odağı haline geldi.



ZENGİN MENÜSÜ VE ENFES KEBAP ÇEŞİTLERİ

İki katlı ve 300 m2 alana sahip Kadiroğlu Ciğercisi oldukça zengin menüsünü, son derece hijyenik ve temiz bir ortamda, sunuyor. Ailelere özel yeri olan mekânda, yılların tecrübesi isimlerin,



adeta sevgilerini de katarak hazırladıkları enfes kebap çeşitleri deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, misafirlerine takdim ediyor. Birbirinden güzel soslar ve tadına doyumsuz salatalarıyla ikram ediliyor.



DİYARBAKIR LEZZETLERİNİ İZMİR’E TAŞIDILAR

Diyarbakır lezzetlerini İzmir’e taşıdıklarını belirten sektörün tanınmış isimlerinden Kadiroğlu Ciğercisi işletmecisi Kayhan Taş, “Çıraklıktan başladığımız ve severek yaptığımız mesleğimizi, daha geniş kitlelere hitap edebilmek niyetiyle, böyle geniş ve rahat bir mekânda sürdüreceğiz.



İşimizde esas olan misafir memnuniyetidir. Nezaketle ve misafir’ anlayışıyla konuklarımızı karşılar, ağırlar ve uğurlarız. Mesleğin duayenleri olan ustalarımızdan aldığımız bu kültürü, biz de kendi çocuklarımıza ve bütün çalışanlarımıza aşıladık” dedi.



ET, YOĞURT VE CİĞER DİYARBAKIR’DAN

İşletmelerinde müşterilerine sundukları et, yoğurt ve ciğerlerinin Diyarbakır’dan özel olarak getirdiklerini de sözlerine ekleyen Taş, “Her damak tadına uygun Diyarbakır lezzetlerini İzmir’e götürdük. İşletmemizde ikram ettiğimiz, etimiz, yoğurdumuz ve ciğerimiz özel olarak Diyarbakır’dan geliyor.





Diyarbakır’ımızın meşhur kuzu ciğerinin yanı sıra, Adana, sade, kuşbaşı, beyti, tavuk şiş, tavuk kanat, köfte, kemikli kuşbaşı , domatesli kebap, patlıcanlı kebap , pide ve lahmacun, yumurtalı pide, kuşbaşılı pide çeşitleri gibi geniş ürün yelpazemiz var” dedi.




EV VE İŞYERLERİNE SİPARİŞ ALINIYOR

Ev ve işyerlerine sipariş aldıklarını da belirten Taş, “İzmirlilerin damak tadına uygun kaliteli ve bol çeşit ürünlerimizle hizmet veriyoruz.



Tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizi ve İzmir halkını kebap salonumuza bekliyoruz. Evlere ve işyerlerine servisimiz var. Kadromuzda, yılların sektörün içinde olan ve işini sevgiyle yapan ustalarımız var.



Deneyimli ve güler yüzlü kadromuzun özenle hazırlayıp ikram ettiği lezzetli Salata çoban ezme soğan roka salatası veriyoruz. Müşterilerimiz 0232 454 21 21 numaralı telefonumuzdan hem rezervasyon yapılabilinir, hemde ev ve işyerlerine sipariş verebilirler.



Tüm halkımızı Çınarlı Mahallesi 1587. Sokak no:2-6b Konak/İzmir Bölge idare mahkemesi yanı ATER Tower altı Bölge idare mahkemesi yanındaki Kadiroğlu Ciğercisi İşletmemize bekliyoruz” diye konuştu.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU/İZMİR
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.