SAĞLıK Haber Girişi : 03 Şubat 2022 10:40

KADİRŞİNAS HALKIMIZIN KANDİLİ’Nİ CAN-I GÖNÜLDEN KUTLARIM

KADİRŞİNAS HALKIMIZIN KANDİLİ’Nİ CAN-I GÖNÜLDEN KUTLARIM
D.BAKIR/ Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Canpolat, bir kez daha Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ne kavuşmanın, tarifsiz mutluluğunu yaşadıklarını belirtti
Kandil’lerin, birçok Manevi müjdeleri beraberinde getirdiğine dikkati çeken, Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Semih Canpolat, şu görüşleri dile getirdi:

‘Şanı En Büyük Ve Yüce Olan Yüce Rabbim; bizleri, bu müstesna gün ve gecelerin feyiz ve bereketinden, yararlanabilen kullarından eylesin. Sayısız Manevi hazları sinesinde bulunduran Kandil gecelerine yeniden kavuşabilmek, ne büyük mutluluk kaynağıdır hepimiz için.
Bir insan için payelerin en büyüğü, Cenab-ı Allah’ın rızasıyla mazhar olabilmek, bu şerefle yücelebilmektir. 

Ümmet-i Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, dünya genelinde akan mazlum ve masum kanlarının duyurmasına, sevgi, hoşgörü ve barışın tesisine vesile olması dileğiyle Kandilimiz Mübarek olsun.

Kuşkusuz hepimizin geleceğe dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Bu kutlu gecelerin, bütün umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine birer vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim.
Bu müstesna günlerde, bütün dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum.

Cenab-ı Allah; bu mukaddes günlerin hatırına, huzur, esenlik ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin.

Bütün günleriniz ve gecelerinizin Kandil tadı ve bereketinde olması dileğiyle, tüm vatandaşlarımız ve bütün Müslüman aleminin Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili’ni en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.