GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2018 01:16

KAHVALTICI KADRİ USTADA SAHUR KEYFİ

KAHVALTICI KADRİ USTADA SAHUR KEYFİ
D.BAKIR- Diyarbakır’ın Marka olmuş isimleri arasında yer alan ve adeta gönüllü bir turizm Elçisi gibi Diyarbakır’ı tanıtan Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta, kuşkusuz uzun yıllardır kahvaltı sektörünün öncü isimlerinden biri durumunda.
Birbirinden lezzetli kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra, güler yüzü, konuklarını karşılaması, ağırlaması ve uğurlamasıyla örnek bir esnaflık sergileyen Kahvaltıcı Kadri Usta, sadece Diyarbakır ve Bölgenin değil, ülkemizin Batı kesimlerinden gelen yerli turistler ile Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen yabancı turistlerin de özellikle tercih ettiği bir isim. 

Merkez Sur İlçesinde bulunan Gazi Caddesi üzerindeki Hasanpaşa hanında, misafirlerine adeta 5 yıldızlı kahvaltı keyfi hizmeti sunan Kadri Usta, artık hizmet zincirini genişleterek, Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Villalarında açılan geniş, konforlu ve bir o kadar da nezih mekânında hizmet sunuyor. 

Müşterilerinin tabiriyle ‘VİP’ kalitesinde hizmet sunan Kadri Usta, 50 yıldır, yani tam yarım asırdır süregelen baba mesleğini başarıyla icra etmekte. Gerek yabancı ülkelerden gelen turistler ve gerekse Ülkemizin muhtelif illerinden gelen insanlar, mutlaka Kadri ustayı tanırlar. Çünkü mutlaka onların bir tanıdıkları da Diyarbakır’a geldiğinde Kadri ustaya uğramış ve burada tadına doyumsuz kahvaltıdan tatmışlardır. 

Esnaf Birlikleri, öğretmenler, öğrenciler, sağlık kuruluşları, siyasi partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, yani bir çok farklı meslek grupları, kahvaltı tercihini hep Kadri ustadan yana kullanırlar. 

HİJYEN, GÜLER YÜZ VE OLDUKÇA GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE SEKTÖRÜNÜN DUAYENİ OLMUŞ DURUMDA 

Enfes kahvaltısı, zengin çeşit ve bunun yanı sıra, gerek Kadri usta ve gerekse personelinden gördükleri sıcaklık ve yakınlık, bir hayli memnun eder insanları. 
‘Müşteri velinimetimizdir’ der her zaman. Misafirlerine izzet, ikram, hürmetkârlık göstermeyi şiar edinmiştir. Her zaman temizlik ve hijyene azami özen gösterir. 

Asla kaliteden ödün vermez, hep kaliteli ürünler kullanır. 21 çeşit kahvaltı çeşidini ve üstelik böylesine tadına doyumsuz zengin menüyü başka bir yerde bulamazsınız. Kavurmalı yumurta, menemen, sıcak çorba gibi tadına doyumsuz çeşitlerini başka yerde bulmak mümkün değil. 
Birbirinden lezzetli kahvaltı çeşitleri ile damaklarda özel bir yer edinen Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta, güler yüzlü ve deneyimli personeliyle, birbirinden leziz kahvaltı çeşitlerini şimdi Sahurda misafirlerinin beğenisine sunuyor. 

Oldukça geniş ve ferah mekânında, misafirlerine farklı bir sahur keyfi yaşatan Kadri Usta, bu konuda da özel bir yer edinerek, müşterilerinin gözünde taht kurmuş durumda. 
Üstelik sunulan hizmetlerin de son derece Ekonomik ve her bütçeye hitap edecek şekilde olduğuna dikkati çeken Meşhur Kahvaltıcı Kadri Usta, ‘kadirşinas halkımızı, bu Aziz ve Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında ağırlamaktan onur duyarız. 

Sahur sofralarında bir araya gelip, muhabbetle ve zengin kahvaltı menümüzden tadıp, oruca beraber başlamanın keyfi bir başka oluyor. 

Bu vesileyle, bütün halkımızın mübarek Ramazan-ı Şerif’ini kutlar, bu Mukaddes günlerin halkımıza ve tüm İslam Alemi’ne sağlık, mutluluk, huzur ve bereket dolu günlere vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.