GENEL Haber Girişi : 06 Nisan 2020 23:46

KALPLERİMİZİ ISITAN, NURLU BİR GECEYE DAHA KAVUŞTUK

KALPLERİMİZİ ISITAN, NURLU BİR GECEYE DAHA KAVUŞTUK
D.BAKIR- Mübarek Berat Kandili, yarın akşam kutlanıyor. Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan iş adamı Cemil Duman, şunları söyledi:
‘Mübarek kandil geceleri, gönül dünyamıza ışık tutan, kalplerimizi ısıtan, insanlarımızı birbirine yaklaştıran, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık duygularımızı artıran, manevi duygularımızı zirveye çıkaran, mukaddes ve müstesna gecelerdir. Cenab-ı Allah’ın rahmet ve mağfireti ile tecelli ettiği, lütuflar yağdırdığı, merhamet ve bereket kapılarını ardına kadar araladığı, günahlarımızı affedip, ibadetlerimizi kat be kat mükâfatlandırdığı bir Berat Kandili’ne daha ulaşmış olmanın, tarifi imkânsız mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bunun yanı sıra, kırdığımız kalpleri onarabilmek için de eşsiz bir fırsat olan Berat Kandili, Cenabı Allah’ın rahmetinin, adeta bardaktan boşanırcasına yağmur gibi yağdığı kutlu gecelerdendir. Yeryüzünü sayısız nimetleriyle donatan Yüce Rabbimiz’in bizlere bahşettikleri karşısında, yüce Yaradanımız’a daha derin bir duygu sağnağıyla şükürler ederek, şükranlarımızı iletebilmemiz için bu geceyi huşuyla, ibadet, tevbe, zikir, tesbihat ve dualarla geçirmemiz, hepimiz için tarifi imkânsız bir nimet olacaktır. İnanıyorum ki bu gece, herkes derin bir iç muhasebe yapacak, Cenabı Allah’ın rızasıyla şereflenebilme umuduyla, huşu içinde Secde’ye varacak, Kur’an-ı Kerim ayetleriyle hem hal olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk'ın engin merhametinin ve bağışlayıcılığının en samimi ve kalbi duygularla hissedildiği bu mübarek Berat Gecesi'nin tüm vatandaşlarımıza ve İslam Alemine merhamet, kardeşlik, huzur ve birliktelik getirmesini ve içinde bulunduğumuz bulaşıcı hastalıkların tamamen sona ererek, insanlık aleminin rahata kavuşmasını, Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, hepinizin Berat Kandili’ni kutluyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.