GENEL Haber Girişi : 26 Nisan 2020 22:24

KAPLAMA SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU NECA YAPI

KAPLAMA SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜ KURULUŞU NECA YAPI
Uzun yıllardır hizmette profesyonelliği esas alan NECA Yapı, sektöründe geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyor.
Yönetim Kurulu Başkanlığını Necmi Altınel’in yaptığı NECA Yapı İzolasyon ve Dekorasyon Firması, sektöründe yılların deneyimli kadrosuyla, çok yönlü ve kaliteli hizmetlerini ekonomik fiyatlarla sunmaya devam ediyor.




Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi genelinde ses, su ve ısı izolasyonu, epoksi zemin kaplamaları, sportif saha zeminleri, 3 Boyutlu epoksi zemin kaplamaları, epoksi ahşap masa sehpa imalatlarını, teknolojinin en gelişmiş cihazları eşliğinde profesyonel kadrosuyla icra ediyor.



Sorunlara köklü çözümler üreten NECA Yapı İzolasyon ve Dekorasyon Firması, inşaatların temel ve çatıları, her türlü daire ve inşaatlar, ev ve iş yerlerinin boyanması, dış cephe mantolama işlerini garantili olarak gerçekleştiriyor.



NECA YAPI'YI REFERANSLARINDAN ARAŞTIRIN!

Sektörünün güvenilir ve tercih edilen firması olan NECA Yapı’nın referans listesi de bir hayli göz kamaştırıcı. Diyarbakır Eğitim Bilimleri Okulu'nun Basketbol sahası ve okul dış zeminin akrilik boya ile renklendirilmesi, Diyarbakır Plaza Oteli'nin havuz katının su izolasyonu, Diyarbakır Dereli Köyü İlk Okulunun Akrilik Basket Sahası,



 Bismil Aydınlar Köyü villa terasının izolasyonu, Diyarbakır Güneş Plaza terasının poliüretan izolasyonunun yapılması, Diyarbakır Bismil yolu üzerinde bulunan Nova Un Fabrikasının silolarının izolasyonu ve Demir Otel terasının izolasyonu gibi bir çok proje, NECA Yapı tarafından gerçekleştirildi.




GARANTİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETİR!


Merkez Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi 206. Sokak DSİ Kooperatif Altı Numara 2 adresinde hizmet sunan NECA Yapı’nın kaliteli hizmetlerinden faydalanmak isteyen kişi ve kuruluş yetkilileri, 0 507 341 82 21 ve 0 530 133 25 21 numaralı telefonlardan gerekli bilgiyi alabilirler.





Boya, tesisat, mobilya, bahçe mobilyası, peyzaj, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis sahası zemin kaplamaları konusunda garantili çözümler üreten NECA Yapı, aynı zamanda dünyaca ünlü Polymex ve İzower Markalarının da Güneydoğu Anadolu Yetkili ve Satış Noktası olarak hizmet sunmaya devam ediyor.



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.