GÜNDEM Haber Girişi : 05 Nisan 2024 21:27

Kaplan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Kaplan’dan Kadir Gecesi Mesajı
D.BAKIR/ İş adamı Hikmet Kaplan, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Kandili’ni kutladı.

Hikmet Kaplan , Kadir Gecesi’nin faziletlerinin saymakla bitmeyeceğine dikkati çekerek, mesajında duygularını şöyle paylaştı: ‘Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Şehri Ramazan’ın en kadim, en mübarek ve mukaddes gecesi olan ‘Gecelerin Gecesi Leylei Kadir, ülkemiz, İslam Âlemi ve bütün dünyada idrak edilecek.


Cenab-ı Allah’tan diliyor ve niyaz ediyoruz ki, başta vatanımız ve İslam Âlemi olmak üzere, bütün dünya insanları yeniden sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günlere kavuşsun.
Yüce Rabbimiz, Kadir Gecesi’nin ‘Bin Aydan Daha Hayırlı Olduğunu’ Buyurmuştur.


Ramazan Ayında tuttuğumuz oruçlarla, sabırlı olmanın faziletlerini daha bir tattık. Yüce Rabbim, sabrımızı ve ibadetlerimizi inanıyorum ki fazlasıyla mükâfatlandıracaktır. Bu sabır, bize sahip olduklarımıza şükrü, imkânlarımıza sahip olmayanların yaşadıklarını da anlamaya sevk etti. Mübarek Kadir Gecesinde bütün dualarınız ve ibadetlerinizin kabul olmasını temenni ediyor, ebediyete intikal etm