GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 22:39

KARAKUŞ:‘BU VAHŞETİN HESABI SORULACAK’

KARAKUŞ:‘BU VAHŞETİN HESABI SORULACAK’
Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Şeyhmus Karakuş, İsrail’in bugün yaptığı katliama sert tepki göstererek, ‘Siyonist İsrail ve yandaşı ABD bilmelidir ki, yaptıkları yanlarına kalmayacaktır. Türkiye ve İslam Alemi olarak, Kudüs ile ilgili aldıkla
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Şeyhmus Karakuş, ‘Masum ve sivil insanların üzerine ağır silahlarla ateş açarak hunharca katleden Siyonist İsrail’i kınıyoruz. 
SERİ KATİL İSRAİL, UTANÇ DUVARINA EKLEMELER YAPMAKTAN HİCAP DUYMAMAKTADIR
İsrail askerlerinin, abluka altındaki Gazze sınırında düzenlenen gösterilere katılan sivil ve savunmasız Filistin halkına ateş açarak, 61 Mazlum Filistinli’yi Şehit ettiler.3 Bine yakın Filistinli’nin de yaralandığını belirten Şeyhmus Karakuş, şöyle devam etti:
‘Siyonist İsrail, işgal altındaki Filistin'de neredeyse her gün masum ve savunmasız Filistin halkını katletmekte, seri cinayetler zincirine yeni halkalar eklemektedir. İsrail'in utanç duvarı, masum ve sivil Filistin halkının kanına boyanmaktadır.
Ancak şu bilinmelidir ki, bu katliamın sorumlusu aynı zamanda ABD yönetimidir. Katliamı kınamak yetmez, bütün dünya adım atmalıdır. İsrail’in her yaptığı maalesef yanına kâr kalmaktadır.
Masum Filistin halkını sistematik bir şekilde katleden, barbarlıkta sınır tanımayan, utanç tablosunun sebebi Siyonist İsrail ve ABD, uluslar arası arenada hesap vermelidir. Yıllardan bu yana, İsrail'in işgal altındaki Filistin topraklarında şehit ettiği her bir Filistinli, İsrail'in utanç duvarına eklenen kara bir lekedir. Dünyanın bu sistematik yok etme barbarlığı karşısındaki sessizliği de ayrı bir utanç tablosudur.
İslam Âlemi olarak, kendi göbeğimizi kendimiz kesmeli ve bu vahşetin hesabını hukuki platformlarda sormalıyız.
Aksi halde, Siyonist İsrail, yeni katliamlar yapmaktan imtina etmeyecek, yeni seri cinayetler işlemeye devam edecektir.
Hayatını kaybeden bütün Şehit Filistinli kardeşlerimize Yüce Rabbim’den rahmet ve mağfiret, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
Saygıdeğer halkımızın mübarek Ramazan-ı Şerif’ini en kalbi duygularımla kutlar, mübarek Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne sağlık, mutluluk ve huzur dolu günleri beraberinde getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.