GENEL Haber Girişi : 23 Kasım 2023 15:56

KARAKUŞ'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

KARAKUŞ'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
D.BAKIR- Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, öğretmenlerimizin sadece görevleri boyunca değil, emekli olduktan sonra da, bilgi ve birikimlerini toplumun hizmetine sunduklarını ve bu nedenle, yaptıklarının takdire şayan olduğuna dikkati çeken  Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş  şöyle devam etti:
 
‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği ve “24 Kasım Öğretmenler Günü” olarak kutlanan bu günde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.
 
Cenab-ı Allah’ın; yarattıkları içinde, biz insanlar en mükemmel varlıklarız. Bu doğrultuda, insanlara verilebilecek en önemli değer de, onların eğitim almalarına imkân tanımaktır. Bu imkân da elbette ki öğretmenler vasıtasıyladır. Unutulmamalıdır ki; bir ülkenin geleceği eğitimine, eğitim ise öğretmelere bağlıdır. 
 
“Bana bir harf öğretenin kölesi olurum” diyen Hazreti Ali’nin ve kaynağını Mukaddes Kitabımız Kur’an-ı Kerim’den alarak ‘Okumak ve Öğrenme’nin önemine hassasiyetle vurgu yapan kutlu anlayışımızla, elleri öpülesi öğretmenlerimize sahip çıkmalı, gerekli her türlü desteği vermeliyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; aziz vatanımızın dört bir yanında, en ücra yerleşim yerinde her türlü zorluğa rağmen çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarken, onlara yaşamları boyunca başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.