TÜRKİYE Haber Girişi : 28 Ekim 2023 05:31

Karakuş'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Karakuş'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
D.BAKIR- Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş,, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, ‘İman varsa, her şey vardır’ diyerek başlayan Karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş ,

Cumhuriyet, aynı zamanda şanlı ecdadımızın her türlü olanaksızlığa rağmen, hürriyet ve istiklal ve Vatan Aşkıyla yanıp tutuştuğu ve bu uğurda, İman ve Azim’le giriştiği kutlu bir kahramanlığın ardından elde edilmiş zaferin sonucudur. Bu şanlı zaferin sonucunda, Cumhuriyetimiz’in değerlerini, demokrasiyle taçlandırma başarısı gösteren ecdadımız, barışı esas alan dış politikasıyla, köklü tarihi geçmişi, son derece ihtişamlı ve zengin kültürü ve dünya genelinde öneme haiz jeopolitik konumuyla, bölgemiz ve dünyanın parlayan yıldızı haline gelmiştir. 600 yıla varan bir Cihan Devleti’nin küllerinden doğan, şanlı Cumhuriyetimiz’e sahip çıkmak, devletimiz ve aziz halkımızın geleceği için gayret göstermek, yeri geldiğinde fedakârlık göstermek, hepimizin asli görevleri arasındadır. Bunun en somut örneklerinden birinin İstiklal Savaşı olduğunu vurguladı.


Şeyhmus Karakuş, sözlerini şöyle tamamladı: ‘Kadirşinas Diyarbakır halkının ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını bir kez daha gönülden kutlarken, başta Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını vermiş tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum’.

 

Özel Haber:Yılmaz ACU