GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 18 Mart 2024 11:00 Haber Girişi : 18 Mart 2024 23:31

Karamehmetoğlu’ndan 18 Mart Şehitleri Anma Mesajı

Karamehmetoğlu’ndan 18 Mart Şehitleri Anma Mesajı
Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Aynı ruh ve kararlılıkla, milletimizle omuz omuza mücadelemiz sürecek” ifadelerine

Diyarbakır’ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Aynı ruh ve kararlılıkla, milletimizle omuz omuza mücadelemiz sürecek” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şeyhmus Karamehmetoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109.yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ülkemiz üzerinde oynanan her türlü oyuna Çanakkale ruhuyla karşı koyduklarını ve milletimizle omuz omuza bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.


Başkan Karamehmetoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Cumhuriyetimiz; Çanakkale gibi, Kurtuluş Savaşı gibi büyük mücadelelerin, büyük fedakârlıkların üzerine inşa edilmiştir. Bizlere düşen en büyük sorumluluk, kahraman ecdadımızın bizlere mirası güzel vatanımıza layıkıyla sahip çıkmaktır. Bunun için Çanakkale Savaşındaki ruhu, heyecanı, azmi, kararlılığı bugün de yüreğimizde hissetmeli ve yaşamalıyız.

Bugün şartlar ne olursa olsun, her türlü zorluk ve engel karşısında aynı kararlılığı aziz şehitlerin torunları olarak, istiklalimizden, istikbalimizden ve özgürlüğümüzden hiçbir şekilde taviz vermeden sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi,başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum.Ruhları şad, mekânları cennet olsun."