GENEL Haber Girişi : 30 Aralık 2021 23:22

KAYMAZ:EL BİRLİĞİYLE, HEP DAHA İYİYİ VE GÜZELİ HEDEFLEYECEĞİZ

KAYMAZ:EL BİRLİĞİYLE, HEP DAHA İYİYİ VE GÜZELİ HEDEFLEYECEĞİZ
D.BAKIR/ Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, yayınladığı yeni yıl mesajında, huzur ve istikrar mesajları verdi.
Atilla Kaymaz, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Dünyanın bu en zor coğrafi bölgesinde, bir yılı daha, milletçe sağduyu, huzur ve barışı egemen kılma gayretleri ile ülkemizin huzur ve istikrarını muhafaza ederek geçirmeyi başardık.

Yine ilimiz açısından önemli ekonomik ve sosyal projelerin hayata geçirildiği, gelecek için önemli gelişmelerin adımlarının atıldığı bir yıl oldu.

Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerinin başında gelen huzur kenti Diyarbakır’ımızda, daha güzel günler göreceğimize, İnancımız tamdır.

Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımız devam edecektir.

Diyarbakır’ımızın bölgesinde lider, turizm, sanayi ve ticarette söz sahibi, sporda, sağlıkta ve eğitimin yanı sıra, sosyal ve kültürel alanlarda hedeflediğimiz ulaşması, kuşkusuz hepimizi fazlasıyla mutlu edecektir.

Yüce Rabbim’den; yeni yılın kadirşinas milletimiz, İslam âlemi ve bütün insanlığa huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, toplumsal hayatımızda barış, sağduyu, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygının egemen olması dileklerimle, halkımızın yeni yılını kutlarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.